Provlyssna föreläsningen

Appen INSIKT

INSIKT är en app där vi har samlat de ledande föreläsarna inom affärsmannaskap, ledarskap, kommunikation och mycket mer. Här hittar du föreläsare som Ami Hemviken, Henrik Fexeus, Annika Malmberg och många fler. Nedan kan du utforska innehållet och även lyssna på ett smakprov. Lyssna och njut.

Framgång stavas förtroende | Mindit - The House of Sales
utbildare featured bengt 1

Framgång stavas förtroende

Föreläsare: Bengt Gejrot

utbildare featured bengt 1

Bengt Gejrot är en eldsjäl som brinner för att utveckla människor mot deras fulla potential. I 20 år har han föreläst och inspirerat 10 000-tals människor och han leder även utbildningar som syftar till att förstärka kommunikativa kompetenser. Oavsett var du befinner dig i en organisation finns behovet av att bygga ditt förtroendekapital.

I föreläsningen FRAMGÅNG STAVAS FÖRTROENDE blir det tydligt hur avgörande det är att bygga förtroende om man vill lyckas. När någon litar på oss öppnas en mängd dörrar som annars förblir stängda. Förtroende hör nära samman med vår förmåga att lyssna. Därför utvecklar Bengt, på ett mycket konkret sätt, hur du kan utveckla din förmåga att lyssna aktivt. Efter att ha tagit del av och arbetat med verktygen från föreläsningen kommer du dels att utvecklat din förståelse för vad som skapar förtroende och ännu viktigare utvecklat din förmåga att skapa förtroende.

Ladda ner appen Insikt:
Rulla till toppen