Provlyssna föreläsningen

Appen INSIKT

INSIKT är en app där vi har samlat de ledande föreläsarna inom affärsmannaskap, ledarskap, kommunikation och mycket mer. Här hittar du föreläsare som Ami Hemviken, Henrik Fexeus, Annika Malmberg och många fler. Nedan kan du utforska innehållet och även lyssna på ett smakprov. Lyssna och njut.

Vinnande attityder | Mindit - The House of Sales
utbildare featured paal 1

Vinnande attityder

Föreläsare: Paal Evjenth

utbildare featured paal 1
  • Vikten av rätt attityd
  • Hur man hanterar oro, problem och bekymmer
  • Vikten av att agera idag

Paal Evjenth är övertygad om att vi alla är födda vinnare. Som barn har vi grundutbudet av vinnaregenskaperna inom oss: starkt självförtroende, nyfikenhet, fantasi, positivt tänkande, envishet, ärlighet och förmågan att leva i nuet. Tyvärr ser vi inte dessa egenskaper lika ofta hos vuxna. De försvagas inte sällan av yttre påverkan. Paal Evjenth talar om hur vi tar vara på och utvecklar våra vinnaregenskaper. Paal har genomfört över 2 000 föreläsningar, vilket gör honom till en av Skandinaviens mest erfarna talare.

I föreläsningen VINNANDE ATTITYDER blir det tydligt hur stor potential det finns i en positiv inställning och att alla har förutsättningarna att utvecklas. Med många olika infallsvinklar och exempel inspirerar Paal till att utmana nuläget och leta efter det vi kan vara tacksamma för och skifta fokus från dränerande till vinnande attityder.

Ladda ner appen Insikt:
Rulla till toppen