Learnifier screen mockups 4devices edited

Digital lärplattform: Öka effekten av er kompetensutveckling

Förstärk och förläng den personliga utvecklingen hos era medarbetare

Få bästa möjliga effekt av er satsning på medarbetarutveckling genom en digital lärplattform. Förläng och öka lärandet; hjälp era medarbetare att överföra nya kunskaper till sina dagliga verksamheter. Ta första steget till er egen Academy; vi kan hjälpa er att komma igång och skapa innehåll.

Vi använder oss av en digital lärplattform från en global leverantör för att förstärka och förlänga lärandet.

På Mindit jobbar vi med flera olika former av digitalt lärande för att stödja och accelerera personlig utveckling. Vi rekommenderar och använder själva en modern digital lärplattform som Learning Management System (LMS) för att designa och leverera lärresor.

Fördelarna med en lärplattform

 • Förläng lärandet före och efter en utbildning
 • Möjliggör lärande över tid och geografiska skillnader
 • Sprid och utveckla er interna företagskultur
 • Uppmuntra nyfikenhet och självständigt lärande
 • On-demand: Intern ämnesfördjupning när det behövs
 • Deltagare och instruktörer kan kommunicera kring gemensamt lärande på en central plats.
 • Följ upp deltagares progression och engagemang

Använder ni redan en lärplattform?

Flera av våra kunder använder redan en lärplattform inom sin organisation. Då kan vi bidra med innehåll till utbildningar inom våra områden, eller designa en hel lärresa, om vi får tillgång att skapa program åt er.

Själva använder vi en modern och välutvecklad plattform med fokus på användarvänlighet, prisvärdhet och på att stödja lärande. Här designar vi lärprogram för såväl våra öppna kurser som många av våra anpassade upplägg.

Vad är en lärplattform?

En lärplattform är ett digitalt stödsystem för lärande och utbildning. Här lägger du in material och resurser som texter, bilder och filmer, som du sedan sätter ihop i ett program eller en kurs för ett specifikt ändamål. Innehållet görs bara tillgängligt för er egen personal och kräver inloggning. Ett program kan bestå av innehåll som står helt för sig själv, eller i kombination med “liveutbildning” – antingen digital eller fysisk.

Du delar vanligtvis upp en utbildning i olika kapitel och moduler, med olika typer av innehåll. Det är vanligt att lägga in avsnitt med flervalsfrågor för att förankra lärande och testa deltagarnas kunskaper. När allt är klart bjuder man in instruktörer och deltagare till den specifika utbildningen.

Både chef och medarbetare kan se och följa upp de program som har genomförts och kan ha en dialog nästa steg i vidareutvecklingen.

Skapa er egen Academy – vi hjälper er!

Om ni vill komma igång med digitalt lärande kan vi hjälpa er att sätta upp en företagsintern site för bara era medarbetare. Då använder vi vår egen leverantör, som är en ledande leverantör av lärplattformar globalt. Vi sätter upp siten och brandar den grafiskt efter era riktlinjer, och sen ser vi till att ni får egen tillgång att följa medarbetarnas utvecklingsresa.

Exempel på program att skapa i ett LMS

 • Introducera och onboarda nya medarbetare med självstudiematerial
 • Lär ut och implementera “Vårt sätt att sälja”
 • Kurs för icke-säljare att stödja försäljningen i verksamheten
 • Så jobbar med med hållbarhet på…
 • Så jobbar vi för jämställdhet på…
Skillnaden mellan lärplattformar och ROLF

Vi erbjuder också utvecklingsverktyget ROLF. Vad är då skillnaden och när använder man vad? Jo, en lärplattform används i första hand under en pågående utbildning, för att stödja budskapet i just det programmet. ROLF är ett verktyg för fortsatt personlig utveckling inom en specifik yrkesroll, oavsett koppling till utbildning. Det är ett verktyg som ni med fördel har med er över lång tid i en organisation, för att driva mot de huvudsakliga nyckelaktiviteterna för till exempel en säljare. I ROLF kan ni lägga upp era anpassade aktivitetsmål och följa upp varje medarbetare på dessa. Det möjliggör även för en aktiv reflektion i en strukturerad reflektionslogg för att mäta välmåendet i organisationen

Mer om vår lärplattform

Vi använder en modern och pedagogisk lärplattform för att skapa olika typer av program på ett snabbt och effektivt sätt. Oavsett om du jobbar inom HR eller L&D behöver du en lärplattform för att möjliggöra lärande i nya format och samtidigt skapar massor av nya värden i din organisation.

Rulla till toppen