Anders Haglund

BÄTTRE ÄN DU KAN TÄNKA DIG!

Anders Haglund är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare. Med sina djupa kunskaper inom personlig utveckling och prestationspsykologi gör han det komplexa enkelt och praktiskt användbart, så att du kan använda det för att bli ännu bättre – både på jobbet och privat.

I föreläsningen BÄTTRE ÄN DU KAN TÄNKA DIG! tar Anders med dig bakom kulisserna till våra tankar som styr våra beteenden. Tycker du att det är svårt att ändra invanda beteenden? Vad påverkar oss mest, omständigheterna eller våra tankar? Om det är våra tankar så öppnar det upp en verklig möjlighet att både förändra vårt välmående och våra beteenden. Anders kommer ge dig flera konkreta exempel som visar att vi lever i känslan av våra tankar och att det påverkar oss långt mer än vi kanske tidigare förstått.

Målet med föreläsningen: Förstå mitt sätt att tänka bättre för att skapa nya beteenden och nya resultat.

Fler föreläsningar om FÖRÄNDRING
Fler föreläsningar om PERSONLIG UTVECKLING

TILLBAKA

Så här fungerar det.

Appen INSIKT laddas ned gratis på App Store och Google Play. Där har du tillgång till samtliga föreläsningar i korta versioner om 2 – 5 minuter. Vill du ge dig själv och ditt team tillgång till föreläsningarna i full längd versioner som är 30 till 50 minuter? Kontakta oss för offert här.

Så här fungerar det

1. Ni får en offert baserad på antal användare.

2. Vid beställning får ni ett lösenord för access.

3. Samtliga laddar ned appen gratis och loggar in.

4. Alla har nu access till samtliga befintliga och nya

föreläsningar.

5. Tillgång till uppföljningsmaterial (se pdf till vänster)

6. Omedelbaruppsägning

Läs vad andra kunder tycker

”Unionen Chef tillför chefsmedlemmarna högkvalitativa föreläsningar när och var de än befinner sig genom att vi i samarbete med Mindit ständigt tillför nya poddar på vår chefsblogg. Med ledarskapspoddar tillför vi en ny del i medlemsförmånerna för chefer och ökar intresset för att besöka vår blogg och göra den till en arena för kunskapshöjning.” Vi är mycket nöjda! Robert Boronkay, Unionen Chef

”För att skapa verklig förändring krävs kontinuitet. Konceptet och metodiken med regelbundna digitala föreläsningar som Mindit erbjuder svarar mot det behovet. Teamet utvecklas i takt med de nya perspektiven och verktygen i föreläsningarna.” Henrik Holmgren, Marknadsdirektör Strålfors Identification Solutions

Få tips på uppföljning och ladda ned pdf med coachande frågor

Tips på hur du följer upp för bästa resultat

Ladda ner PDF

Tips på coachande frågor

Ladda ner PDF

Provlyssna

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.