Björn Strid

HJÄRTAT + 100%

Resor, båtliv och familj är stora intressen för Björn. Här med sonen Nils i Madrid våren 2017. Att ha egna bubblor med sina tre barn ser Björn som viktigt, detta är ett sätt att skapa bubblor och minnen.

Björn Strid är föreläsare, författare, utbildare och coach. Hans budskap HJÄRTAT + 100% står för att gå all in och göra det med hela hjärtat. Äkta och goda relationer skapar exceptionella resultat när man kopplar på ett 100 procentigt engagemang. Björn har själv bevisat sin tes om och om igen i olika säljroller där han omsatt 100 - 400% mer än snittsäljaren. Med sina 55 000 timmar på fältet har Björn en närmast outtömlig källa med exempel att ösa ur som styrker hans utgångspunkt att goda relationer är grunden till både ett roligare och mer framgångsrikt arbete.
Oavsett om du har kundrelationer eller inte så erbjuds du här möjligheten att bli inspirerad att utveckla alla dina relationer till en helt ny nivå.

Fler föreläsningar om AFFÄRSMANNASKAP

TILLBAKA

Så här fungerar det.

Appen INSIKT laddas ned gratis på App Store och Google Play. Där har du tillgång till samtliga föreläsningar i korta versioner om 2 – 5 minuter. Vill du ge dig själv och ditt team tillgång till föreläsningarna i full längd versioner som är 30 till 50 minuter? Kontakta oss för offert här.

Så här fungerar det

1. Ni får en offert baserad på antal användare.

2. Vid beställning får ni ett lösenord för access.

3. Samtliga laddar ned appen gratis och loggar in.

4. Alla har nu access till samtliga befintliga och nya

föreläsningar.

5. Tillgång till uppföljningsmaterial (se pdf till vänster)

6. Omedelbaruppsägning

Läs vad andra kunder tycker

”Unionen Chef tillför chefsmedlemmarna högkvalitativa föreläsningar när och var de än befinner sig genom att vi i samarbete med Mindit ständigt tillför nya poddar på vår chefsblogg. Med ledarskapspoddar tillför vi en ny del i medlemsförmånerna för chefer och ökar intresset för att besöka vår blogg och göra den till en arena för kunskapshöjning.” Vi är mycket nöjda! Robert Boronkay, Unionen Chef

”För att skapa verklig förändring krävs kontinuitet. Konceptet och metodiken med regelbundna digitala föreläsningar som Mindit erbjuder svarar mot det behovet. Teamet utvecklas i takt med de nya perspektiven och verktygen i föreläsningarna.” Henrik Holmgren, Marknadsdirektör Strålfors Identification Solutions

Få tips på uppföljning och ladda ned pdf med coachande frågor

Tips på hur du följer upp för bästa resultat

Ladda ner PDF

Tips på coachande frågor

Ladda ner PDF

Provlyssna

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.