Emma Pihl

FRÅN VILJA TILL VANA

Emma Pihl har en bakgrund som leg. sjuksköterska och har en examen i social antropologi. Beteendeförändringar har varit en röd tråd i hennes utbildningar och yrkesroller. Emma har engagerat sig mycket i förändringsprocesser och har praktiska och konkreta verktyg för hur man kan ta sig från att vilja till en vana. Hennes bok ”Vinn din egen tävling” har fått stort gensvar. Emma är en uppmuntrande och energigivande person som inte nöjer sig vid att stanna vid teoretiska resonemang utan utmanar till konkret utveckling och genomförande. Hennes personliga bakgrund i en utsatt situation som tonåring, ger tyngd till orden, hennes unga ålder till trots.

Föreläsningen FRÅN VILJA TILL VANA har ett fokuserat ämne och budskap – hur man
framgångsrikt tar sig igenom en personlig förändringsprocess. Verktygen fungerar lika väl för en organisatorisk förändring och oavsett om det är inre eller yttre omständigheter som är orsaken.

Fler föreläsningar om FÖRÄNDRING
Fler föreläsningar om PERSONLIG UTVECKLING

TILLBAKA

Så här fungerar det.

Appen INSIKT laddas ned gratis på App Store och Google Play. Där har du tillgång till samtliga föreläsningar i korta versioner om 2 – 5 minuter. Vill du ge dig själv och ditt team tillgång till föreläsningarna i full längd versioner som är 30 till 50 minuter? Kontakta oss för offert här.

Så här fungerar det

1. Ni får en offert baserad på antal användare.

2. Vid beställning får ni ett lösenord för access.

3. Samtliga laddar ned appen gratis och loggar in.

4. Alla har nu access till samtliga befintliga och nya

föreläsningar.

5. Tillgång till uppföljningsmaterial (se pdf till vänster)

6. Omedelbaruppsägning

Läs vad andra kunder tycker

”Unionen Chef tillför chefsmedlemmarna högkvalitativa föreläsningar när och var de än befinner sig genom att vi i samarbete med Mindit ständigt tillför nya poddar på vår chefsblogg. Med ledarskapspoddar tillför vi en ny del i medlemsförmånerna för chefer och ökar intresset för att besöka vår blogg och göra den till en arena för kunskapshöjning.” Vi är mycket nöjda! Robert Boronkay, Unionen Chef

”För att skapa verklig förändring krävs kontinuitet. Konceptet och metodiken med regelbundna digitala föreläsningar som Mindit erbjuder svarar mot det behovet. Teamet utvecklas i takt med de nya perspektiven och verktygen i föreläsningarna.” Henrik Holmgren, Marknadsdirektör Strålfors Identification Solutions

Få tips på uppföljning och ladda ned pdf med coachande frågor

Tips på hur du följer upp för bästa resultat

Ladda ner PDF

Tips på coachande frågor

Ladda ner PDF

Provlyssna

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.