Erik Mattsson

STORYTELLING

Erik Mattsson är utbildare, föreläsare och författare och driver företaget Ordrum. Hans fokus är kommunikation med inriktning på berättande. I föreläsningen STORYTELLING utvecklar Erik vad storytelling är och hur man kan använda sig av berättelser i en mängd olika sammanhang. Berättelsen talar till känslan, den ger liv och djup till budskapet. Dessutom sprids berättelser snabbt och är lätta att minnas. I kund- eller medarbetarrelationer kan berättelsen skapa trovärdighet och förtroende. I en presentationssituation kan en berättelse hjälpa dig att ge ett bestående intryck. Storytelling kan även användas för att konkretisera och förklara en komplicerad produkt eller tjänst. Det är även en effektiv metod att använda i ledarskapet.
Föreläsningen handlar både om hur man framför och sätter samman berättelser samt bjuder på många konkreta exempel. Målet är att ge dig ett professionellt kommunikativt verktyg med syfte att nå längre med ditt budskap.

Fler föreläsningar om KOMMUNIKATION
Fler föreläsningar om LEDARSKAP

TILLBAKA

Så här fungerar det.

Appen INSIKT laddas ned gratis på App Store och Google Play. Där har du tillgång till samtliga föreläsningar i korta versioner om 2 – 5 minuter. Vill du ge dig själv och ditt team tillgång till föreläsningarna i full längd versioner som är 30 till 50 minuter? Kontakta oss för offert här.

Så här fungerar det

1. Ni får en offert baserad på antal användare.

2. Vid beställning får ni ett lösenord för access.

3. Samtliga laddar ned appen gratis och loggar in.

4. Alla har nu access till samtliga befintliga och nya

föreläsningar.

5. Tillgång till uppföljningsmaterial (se pdf till vänster)

6. Omedelbaruppsägning

Läs vad andra kunder tycker

”Unionen Chef tillför chefsmedlemmarna högkvalitativa föreläsningar när och var de än befinner sig genom att vi i samarbete med Mindit ständigt tillför nya poddar på vår chefsblogg. Med ledarskapspoddar tillför vi en ny del i medlemsförmånerna för chefer och ökar intresset för att besöka vår blogg och göra den till en arena för kunskapshöjning.” Vi är mycket nöjda! Robert Boronkay, Unionen Chef

”För att skapa verklig förändring krävs kontinuitet. Konceptet och metodiken med regelbundna digitala föreläsningar som Mindit erbjuder svarar mot det behovet. Teamet utvecklas i takt med de nya perspektiven och verktygen i föreläsningarna.” Henrik Holmgren, Marknadsdirektör Strålfors Identification Solutions

Få tips på uppföljning och ladda ned pdf med coachande frågor

Tips på hur du följer upp för bästa resultat

Ladda ner PDF

Tips på coachande frågor

Ladda ner PDF

Provlyssna

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.