Gillis Herlitz

SE MÄNNISKAN

Gillis Herlitz är en av landets mest efterfrågade folklivsforskare. Han är omtyckt för att han lyckas ge struktur på det som många tänker idag och presenterar praktiska lösningar. Gillis har mångårig praktisk erfarenhet av att arbeta med frågor som rör mänskliga relationer och vad som krävs för att en organisation skall nå fram till ”den goda arbetsplatsen”. En av hans specialiteter är kulturskillnader, både på enskilda arbetsplatser och i internationella sammanhang.

I sina föreläsningar poängterar han det egna ansvaret, det man gör och inte gör i kontakten med sina arbetskamrater. Det som idag sammanfattas som medarbetarskapet. Han talar om fördomar som hinder och om möjligheter i att arbeta med människor som inte tycker likadant. Att bli sedd är ett av de mest grundläggande mänskliga behoven och anses av en del som enbart chefens ansvar. Gillis utmanar det synsättet och bjuder in alla att börja se sina kollegor med allt det goda som det medför.

Fler föreläsningar om LEDARSKAP
Fler föreläsningar om MEDARBETARSKAP

TILLBAKA

Så här fungerar det.

Appen INSIKT laddas ned gratis på App Store och Google Play. Där har du tillgång till samtliga föreläsningar i korta versioner om 2 – 5 minuter. Vill du ge dig själv och ditt team tillgång till föreläsningarna i full längd versioner som är 30 till 50 minuter? Kontakta oss för offert här.

Så här fungerar det

1. Ni får en offert baserad på antal användare.

2. Vid beställning får ni ett lösenord för access.

3. Samtliga laddar ned appen gratis och loggar in.

4. Alla har nu access till samtliga befintliga och nya

föreläsningar.

5. Tillgång till uppföljningsmaterial (se pdf till vänster)

6. Omedelbaruppsägning

Läs vad andra kunder tycker

”Unionen Chef tillför chefsmedlemmarna högkvalitativa föreläsningar när och var de än befinner sig genom att vi i samarbete med Mindit ständigt tillför nya poddar på vår chefsblogg. Med ledarskapspoddar tillför vi en ny del i medlemsförmånerna för chefer och ökar intresset för att besöka vår blogg och göra den till en arena för kunskapshöjning.” Vi är mycket nöjda! Robert Boronkay, Unionen Chef

”För att skapa verklig förändring krävs kontinuitet. Konceptet och metodiken med regelbundna digitala föreläsningar som Mindit erbjuder svarar mot det behovet. Teamet utvecklas i takt med de nya perspektiven och verktygen i föreläsningarna.” Henrik Holmgren, Marknadsdirektör Strålfors Identification Solutions

Få tips på uppföljning och ladda ned pdf med coachande frågor

Tips på hur du följer upp för bästa resultat

Ladda ner PDF

Tips på coachande frågor

Ladda ner PDF

Provlyssna

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.