Kjell Dahlin

BETEENDEMÄSSIG STORYTELLING

Kjell Dahlin har fil. kand. i retorik, är författare och föreläsare. Hans engagemang för
kommunikation innefattar inte bara att nå fram till mottagaren utan även att den skapar ett långsiktigt intryck och konkreta värden för alla inblandade. I föreläsningen BETEENDEMÄSSIG STORYTELLING går Kjell igenom tre punkter:

  1. Vad är beteendemässig storytelling?
  2. Hypotes
  3. En tre veckor lång övning i beteendemässig storytelling

Du får kommunikativa nycklar, som rätt använda, kommer att ge dig helt nya resultat. Kjell använder förstås storytelling i föreläsningen för att nå fram till dig, vilket gör den både lättlyssnad och engagerande. Med verktygen kommer även ett stort ansvar, att leva de berättelser du omger dig med, annars riskerar du få en motsatt effekt. Detta är kärnan i Kjells budskap – Hitta och förmedla dina berättelser och säkerställ att ditt beteende stämmer med det du säger. Då kommer du få en effekt i din kommunikation som inte går att uppnå med några andra kända verktyg. Bli inspirerad att ta ett kliv utanför din komfortabla zon och börja praktisera det du lärt dig av föreläsningen. Du kommer att beröra många människor och inte minst även dig själv.

Fler föreläsningar om KOMMUNIKATION

TILLBAKA

Så här fungerar det.

Appen INSIKT laddas ned gratis på App Store och Google Play. Där har du tillgång till samtliga föreläsningar i korta versioner om 2 – 5 minuter. Vill du ge dig själv och ditt team tillgång till föreläsningarna i full längd versioner som är 30 till 50 minuter? Kontakta oss för offert här.

Så här fungerar det

1. Ni får en offert baserad på antal användare.

2. Vid beställning får ni ett lösenord för access.

3. Samtliga laddar ned appen gratis och loggar in.

4. Alla har nu access till samtliga befintliga och nya

föreläsningar.

5. Tillgång till uppföljningsmaterial (se pdf till vänster)

6. Omedelbaruppsägning

Läs vad andra kunder tycker

”Unionen Chef tillför chefsmedlemmarna högkvalitativa föreläsningar när och var de än befinner sig genom att vi i samarbete med Mindit ständigt tillför nya poddar på vår chefsblogg. Med ledarskapspoddar tillför vi en ny del i medlemsförmånerna för chefer och ökar intresset för att besöka vår blogg och göra den till en arena för kunskapshöjning.” Vi är mycket nöjda! Robert Boronkay, Unionen Chef

”För att skapa verklig förändring krävs kontinuitet. Konceptet och metodiken med regelbundna digitala föreläsningar som Mindit erbjuder svarar mot det behovet. Teamet utvecklas i takt med de nya perspektiven och verktygen i föreläsningarna.” Henrik Holmgren, Marknadsdirektör Strålfors Identification Solutions

Få tips på uppföljning och ladda ned pdf med coachande frågor

Tips på hur du följer upp för bästa resultat

Ladda ner PDF

Tips på coachande frågor

Ladda ner PDF

Provlyssna

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.