PG Wettsjö

SÄLJANDE PRESENTATIONER

PG Wettsjö är en av Sveriges mest erfarne föreläsare inom ämnena kommunikation, försäljning och kundservice. I föreläsningen SÄLJANDE PRESENTATIONER inspirerar och utmanar PG att ta presentationen på allvar och utveckla den till en ny nivå. Det blir tydligt att alla, i olika sammanhang, har behov av att sälja sina idéer och hur viktigt det är att förstå de mekanismer som styr den dialog som en presentation innebär.

PG förklarar bl.a. även de sex faser som presentationsprocessen består av Konceptfasen, Koncentrationsfasen, Kontaktfasen, Kontrollfasen, Kontraktsfasen och Kontinuitetsfasen. När du har lyssnat på SÄLJANDE PRESENTATIONER kommer du att ha många verktyg, idéer och ny kunskap om hur du framgångsrikt kan utveckla dina presentationer till att bli just säljande.

Fler föreläsningar om KOMMUNIKATION

TILLBAKA

Så här fungerar det.

Appen INSIKT laddas ned gratis på App Store och Google Play. Där har du tillgång till samtliga föreläsningar i korta versioner om 2 – 5 minuter. Vill du ge dig själv och ditt team tillgång till föreläsningarna i full längd versioner som är 30 till 50 minuter? Kontakta oss för offert här.

Så här fungerar det

1. Ni får en offert baserad på antal användare.

2. Vid beställning får ni ett lösenord för access.

3. Samtliga laddar ned appen gratis och loggar in.

4. Alla har nu access till samtliga befintliga och nya

föreläsningar.

5. Tillgång till uppföljningsmaterial (se pdf till vänster)

6. Omedelbaruppsägning

Läs vad andra kunder tycker

”Unionen Chef tillför chefsmedlemmarna högkvalitativa föreläsningar när och var de än befinner sig genom att vi i samarbete med Mindit ständigt tillför nya poddar på vår chefsblogg. Med ledarskapspoddar tillför vi en ny del i medlemsförmånerna för chefer och ökar intresset för att besöka vår blogg och göra den till en arena för kunskapshöjning.” Vi är mycket nöjda! Robert Boronkay, Unionen Chef

”För att skapa verklig förändring krävs kontinuitet. Konceptet och metodiken med regelbundna digitala föreläsningar som Mindit erbjuder svarar mot det behovet. Teamet utvecklas i takt med de nya perspektiven och verktygen i föreläsningarna.” Henrik Holmgren, Marknadsdirektör Strålfors Identification Solutions

Få tips på uppföljning och ladda ned pdf med coachande frågor

Tips på hur du följer upp för bästa resultat

Ladda ner PDF

Tips på coachande frågor

Ladda ner PDF

Provlyssna

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.