Yannick Tregaro

ENSAM ÄR INTE STARK

Yannick är en av Sveriges mest framgångsrika idrottstränare som utmärkt sig tillsammans med flera svenska friidrottare, däribland Christian Olsson och Emma Green. Yannick har även under flera år tränat Kajsa Bergqvist.

Få kan så engagerat som Yannick utveckla gruppens betydelse, men även individens betydelse för gruppen. Glädje och ett mått av galenskap kan tillskrivas Tregaros signum. Han beskriver på ett personligt och konkret sätt hur han utvecklats som tränare och coach och lämnar många goda råd på vägen. Yannick har skrivit boken ”Hopp och kärlek”.

Att idrotten är den bästa källan för näringslivet att hämta kunskap om coachning, framgår tydligt efter att ha lyssnat på Tregaro.

Fler föreläsningar om PERSONLIG UTVECKLING
Fler föreläsningar om TEAM PLAY

TILLBAKA

Så här fungerar det.

Appen INSIKT laddas ned gratis på App Store och Google Play. Där har du tillgång till samtliga föreläsningar i korta versioner om 2 – 5 minuter. Vill du ge dig själv och ditt team tillgång till föreläsningarna i full längd versioner som är 30 till 50 minuter? Kontakta oss för offert här.

Så här fungerar det

1. Ni får en offert baserad på antal användare.

2. Vid beställning får ni ett lösenord för access.

3. Samtliga laddar ned appen gratis och loggar in.

4. Alla har nu access till samtliga befintliga och nya

föreläsningar.

5. Tillgång till uppföljningsmaterial (se pdf till vänster)

6. Omedelbaruppsägning

Läs vad andra kunder tycker

”Unionen Chef tillför chefsmedlemmarna högkvalitativa föreläsningar när och var de än befinner sig genom att vi i samarbete med Mindit ständigt tillför nya poddar på vår chefsblogg. Med ledarskapspoddar tillför vi en ny del i medlemsförmånerna för chefer och ökar intresset för att besöka vår blogg och göra den till en arena för kunskapshöjning.” Vi är mycket nöjda! Robert Boronkay, Unionen Chef

”För att skapa verklig förändring krävs kontinuitet. Konceptet och metodiken med regelbundna digitala föreläsningar som Mindit erbjuder svarar mot det behovet. Teamet utvecklas i takt med de nya perspektiven och verktygen i föreläsningarna.” Henrik Holmgren, Marknadsdirektör Strålfors Identification Solutions

Få tips på uppföljning och ladda ned pdf med coachande frågor

Tips på hur du följer upp för bästa resultat

Ladda ner PDF

Tips på coachande frågor

Ladda ner PDF

Provlyssna

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.