Fakta om nätverket

Längd:


4 tillfällen under ett år

Pris:


På förfrågan

Ort:


Digitalt

Typ:


Nätverk

Ensam är stark. Så kan det vara men vi är garanterat ännu starkare tillsammans. Rollen som försäljningschef är många gånger ensam, med högt ställda krav på att skapa resultat. Som kund till Mindit erbjuds du, kostnadsfritt, att ta plats i vårt business community.

Mindit’s Business Community är för dig som är ledare i affärsdrivande befattning. I nätverket får du ett externt bollplank och ett sammanhang där du tillsammans med andra försäljningschefer, kan lyfta utmaningar och framgångsexempel som gör att du stärks i din chefsroll.

Mindit’s chefsnätverk syftar till att inspirera, motivera och byta erfarenhet med andra ledare. En plats där du dessutom breddar ditt eget nätverk och får möjlighet att lyfta blicken utanför din egen organisation för att följa trender och utmaningar inom sälj och affärsmannaskap.  Ett forum som kan hjälpa dig att bli ännu tryggare och mer framgångsrik i din roll som försäljningschef.

Hur går det till?

Nätverket bygger på en träff per kvartal och en kalenderinbjudan kommer till respektive träff där du kan anmäla dig. De fysiska träffarna kommer att utgå från Stockholm samt med möjlighet att delta i grupp via länk från Göteborg där det även bjuds in till efterföljande lunch/AW. Har du inte möjlighet att ta dig till Stockholm eller Göteborg kan du välja att delta digitalt på föreläsningsdelarna.

Vi hoppas vi får se dig i vårt Business Community!

Väl mött!

Rulla till toppen