Fakta om nätverket

Längd:


1 per kvartal

Pris:


Förmån för Mindits kunder

Ort:


Digitalt

Typ:


Nätverk

Ensam är inte stark, vi är garanterat starkare tillsammans – välkommen in i gemenskapen i Mindits Business Community.

Som kund till Mindit tar du automatiskt plats i vårt Business Community som syftar till att vara en inspirationskälla, en plats för sparring samt en möjlighet att ta del av den kollektiva intelligensen som finns bland alla våra kunder.

Dagligen är vi i dialog med affärsdrivande ledare och vi vet att navigera genom komplexa beslut, inspirera team, och driva företagets framgång är en utmaning som kräver en ständig strävan efter förbättring och utveckling. Därför drivs och motiveras vi av att bjuda in till ett sammanhang, ett Business Community, som fokuserar på att stärka och stödja dig som affärsdrivande ledare. Det är en plats där kompetens och erfarenhet möts och interaktionen med likasinnade inte bara ger ett tillfälle att dela idéer och lösningar, utan även möjligheten att lära av andras framgångar och fallgropar.

Hur går det till?

Vi uppmuntrar och bjuder in till sparring mellan våra kunder där vi är övertygade om att diskussion om utmaningar och strategier med andra företagsledare ger ovärderliga insikter. Sparring med andra hjälper till att skärpa tankeprocesser och öppna dörrar till nya perspektiv som kan förändra företagets riktning.

Genom att vara en del av Mindits Business Community kan du dra nytta av inspirerande berättelser och idéer som kan ta ditt arbete till nästa nivå. Att omge sig med andra passionerade ledare och höra deras framgångssagor fungerar som bränsle för att driva dig själv och ditt team mot nya höjder.

Sammanfattningsvis, att vara en del av Mindits Business Community är en investering i både dig själv och ditt företags framgång. Det är en plats där vi tillsammans strävar efter att skapa en än mer framgångsrik framtid för våra kunder och framförallt för modiga och framåtlutande ledare.

Vi hoppas vi får se dig i vårt Business Community!

Väl mött!

Jag vill veta mer

Rulla till toppen