Om Mindit

Sälj- och Ledarutbildningar som gör skillnad! 

Mikel - Vad gör Mindit?

Vad gör Mindit?

Vi stärker svenskt näringslivs konkurrenskraft genom ett stärkt affärsmannaskap och ledarskap.  

Med över 90 års erfarenhet från marknaden vet vi hur man designar gedigna och evidensbaserade sälj- och ledarskapsprogram som gör skillnad.  

Vi har vårt huvudkontor i centrala Stockholm med konsulter stationerade i flera länder och på flera orter, vilket gör att vi har en global närvaro med en lokal anpassning.   

Vårt erbjudande

Malbilden nya 3

Företagsanpassade utbildningar

Vi är experter på att skräddarsy utbildningsinsatser utifrån era unika behov. Programmen kan spänna över lång tid eller utformas som korta workshops – allt beroende på målsättning, behov och resurser.
Läs mer
Oppna kurser square

Öppna utbildningar

Om du vill stärka ditt ledarskap eller din försäljning så har vi utbildningarna för dig. Med våra öppna utbildningar får du möjligheten att utvecklas med personer från andra företag i liknande roll. Vi har öppna utbildningar inom: försäljning, självledarskap, ledarskap och i att leda verksamheten.

Säljutbildning

Ledarskapsutbildning
chefens roller 1

Interimtjänster

Behöver ni en snabb och träffsäker interimlösning när det kommer till ledande roller inom försäljning har ni kommit rätt. Vi har konsulter med mångårig erfarenhet från försäljnings- och utbildarrollen.
Läs mer

Varför Mindit?

Det du söker är inte en utbildning!

Det du vill ha är en kultur-, beteende- och eller kompetensförflyttning.
Det finns många utbildningsföretag där ute men få som kan hjälpa er att driva förflyttningar mot era uppsatta affärsmål. Vi designar utvecklingsinsatser som skapar resultat helt anpassade utifrån er verksamhet, era utmaningar och mål. Vi arbetar med verklighetsnära träning där vi varvar teorier, träning, diskussion och reflektion. Vi kopplar ihop strategi med kultur, struktur och kompetens.
Allt för att styra mot affärsstrategin och era uppsatta mål.

3 nycklar som särskiljer Mindit

Evidensbaserat

Det finns många i vår bransch som jobbar med hemmasnickrade modeller och verktyg. Men med vår långa erfarenhet och bakgrund arbetar vi med beprövande modeller och arbetssätt, bl.a. från försvarshögskolan.

Affärsfokus

Vi vet att de flesta inte söker en utbildning det man och vi vill få till är en förflyttning. Samtliga av våra insatser, stora som små, företagsanpassade eller öppna, är vårt fokus att insatsen ska ligga i linje med er strategi och era affärsmål. Insatsen ska driva mot och hjälpa er att nå era uppsatta mål.

Way of Working

Vi har en unik utvecklingsmetod som är mer målstyrd och mer fokuserad på förändring jämfört med traditionella metoder och arbetssätt. Way of Working handlar om att identifiera, enas kring, dokumentera och träna på teamets ”best practice” arbetssätt.

Sälj- & marknadsteam

Sälj- & marknadsteam

Våra värderingar sammanfattar vi i PASSION, VÄRDE och ENKELHET.

Vår drivkraft är att skapa resultat och vi är passionerade för utveckling. Vårt mål är att det ska vara enkelt att ha med oss att göra, på alla plan. Vi vet att om vi adderar värde, kommer alla vara vinnare. När vi frågar våra kunder varför de arbetar med oss får vi ofta svaret – ERT ENGAGEMANG.

Vår vision är att stärka svenskt näringslivs konkurrenskraft genom ett stärkt affärsmannaskap och ledarskap. 

Utbildarteamet

Utbildarteamet

Vi är oerhört stolta och tacksamma över att få arbeta med och erbjuda dig de absolut främsta utbildarna inom området säljutveckling. Vi är väldigt noggranna med vilka vi väljer att arbeta med eftersom vi vet att utbildaren i mångt och mycket är avgörande för upplevelsen och i slutändan det resultat ni får av insatsen.

Samtliga av våra utbildare har lång egen erfarenhet av försäljning, ledarskap och att utbilda. Det gör att du kommer att få en skicklig pedagog som verkligen förstår er verklighet. 

Vi får ofta höra att utbildarna utmärker sig genom sitt stora engagemang och fokus på att skapa bestående resultat hos våra kunder.

Har du någon speciell fundering?

Har du någon speciell fundering?

Vår specialitet är vår förmåga att sätta oss in i just din verksamhet och era mål och utmaningar. 
Allt för att kunna hjälpa dig att inspirera, utbilda och utmana ditt team att lyckas med sin kompetens- och beteendeförflyttning.

Arbeta hos Mindit

Vi startade Mindit för för att stärka svenskt näringslivs konkurrenskraft genom ett stärkt affärsmannaskap och ledarskap. Vi finns till för individer, team & organisationer som vill framåt och göra bestående skillnad som märks & känns.

Young spirit and senior mind. Vi är teamet med målet att utveckla utbildningsbranschen.

Vill du också vara med på vår resa i att stärka svenskt näringsliv?

Camilla-avslut-3.00_00_05_30.Still001-scaled_11zon
Scroll to Top