FÖRETAGSANPASSADE UTBILDNINGAR

Vi är experter på att skräddarsy utbildningsinsatser utifrån dina unika behov. Programmen kan spänna över lång tid eller utformas som korta workshops - allt beroende på målsättning, behov och resurser.

Det finns många fördelar med företagsanpassade utbildningar. De kanske främsta är att ni får en utbildning som hamnar på rätt nivå, driver mot ert önskade mål, med relevanta övningar och exempel som är trovärdiga och enkla att omsätta till just er vardag.

Vi har lång erfarenhet av att designa upplägg för en rad olika målgrupper, exempelvis ledningsgrupper, säljchefer, KAM, säljare och icke-säljare så som teamledare, konsulter, specialister, tekniker och rekryterare.

För att ni ska få ut maximal effekt av insatsen och investeringen rekommenderar vi er att arbeta med Blended Learning, det vill säga att både utbilda fysiskt i ”klassrummet” och att utbilda via digitala kanaler eftersom det både blir mer tids- och kostnadseffektivt.

EXEMPEL PÅ PROGRAM VI LEVERERAT TILL VÅRA KUNDER

Programmen kan bestå av delar från våra öppna utbildningar eller vara helt företagsanpassade. Ett vanligt upplägg är att vi arbetar parallellt med flera nivåer i organisationen, från ledningsgrupp till säljteam.

Nedan hittar du några av de utbildningsupplägg vi levererat under senare tid:

Affärsmannaskap

DiSC Personlighetsprofil

Effektiv mötesbokning

Förhandlingsteknik

Försäljning för innesäljare

Key Account Management

Kontakt-& säljhinder

Operativ säljledning

Presentationsteknik

Självledarskap

Säljledarcoaching

Värdebaserad försäljning

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.