SÄLJLEDARUTBILDNINGAR

Bli en framgångsrik säljledare med de främsta verktygen för ditt säljledarskap. En chef måste du följa. En ledare vill du följa. Ledarskap är ett förhållningssätt, inte en position. Att vara en säljchef som medarbetarna har förtroende för, ser upp till och respekterar är inte helt lätt. Ledarskap är ett hantverk som kräver både kunskap och praktisk förmåga. Det gäller att styra, engagera och inspirera medarbetarna till att prestera optimalt. Säljledning handlar om företagets och säljledarens förmåga att leda teamet och driva resultatet framåt.

COACHANDE SÄLJLEDARSKAP
EFFEKTIVA MÖTEN
KONTAKT- & SÄLJHINDER
LEDARCOACHNING MÅLSTYRNING & KUNDBASHANTERNING
OPERSTIV SÄLJLEDNING
STRATEGISK PRISSÄTTNING
STRATEGISK SÄLJLEDNING
SÄLJCHEFENS SAMTAL
SITUATIONSANPASSAT LEDARSKAP

"Stort tack för din insats i talangprogrammet härom veckan! Deltagarna var mycket nöjda med båda dagarna i block ett. På skalan 1-4, där 4 är högst så fick du betyget 3,87 för ditt pass. Ett mycket bra betyg!

Väldigt kunnig, väldigt motiverande och övningarna var bra. Hög nivå, energifyllt, energiboost, glädje, inspiration, bra verktyg, lärorikt. utmanande.

Superbra! Högt tempo där det krävdes ett högt engagemang från alla oss i gruppen. Duktig på att ge bra feedback och jag är övertygad av att alla lärde sig mycket den dagen.

Professionell och informativ. Kombinerade teoretisk information med praktisk tillämpning som fungerade progressivt och
reflekterande.

Proffsigt genomfört och mycket bra innehåll. Bra nivå på utmaning. Jag fick med mig många bra konkreta verktyg som jag kommer att ha nytta av i mitt dagliga arbete.

Tack för din suveräna insats!!!"

Peter Holm, Chefsrekryterare, Manpower Group

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OPERATIV SÄLJLEDNING

Utveckla ditt säljledarskap

Öppen utbildning

LÄS MER

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.