Boosta höstens kickoff med en inspirationsföreläsning!

Skapa energi, engagemang och motivation i teamet genom en inspirerande föreläsning till höstens kickoff.

När vi kan ses igen rekommenderar vi att bjuda på lite extra energi som bara duktiga inspirationsföreläsare kan ge. Boka in er föreläsning, så har du en värdeskapande punkt på agendan klar till höstens kickoff!

Hitta tillgängliga föreläsare

Populära teman:

 

Social Selling 

Vårt företags och personliga varumärke blir allt viktigare som en del i säljprocessen, där vi genom vår kunskap skapar nyfikenhet och intresse tidigt i kundernas köpprocess. Målet med föreläsningen är att skapa förståelse och trygghet i hur man kan positionera sig själv och företaget på sociala medier och bygga relationer och nätverk. Detta genom att ge verktyg och inspiration för hur man som säljare kan nyttja sitt digitala nätverk som nu är viktigare än någonsin.

 

 

Värdebaserad Försäljning

Säljrollen har förändrats drastiskt under de senaste åren och tiden för att bygga långsiktiga relationer genom ”fikamöten” är i de flesta branscher över. Våra kunders ”stakeholders” stannar allt kortare tid på sin position och de är mer tidspressade än någonsin, vilket ställer nya och högre krav på oss i säljrollen. Vi behöver vara mästare på att snabbt skapa förtroende, personkemi och addera kundvärde. Att addera kundvärde kunde tidigare vara att presentera vår produkt eller tjänst, men idag krävs det mer då våra kunder ofta är pålästa om både våra och våra konkurrenters produkter. Produkt- och tjänstepresentatörens tid är över och den värdebaserade säljarens tid är nu. När kunderna är redo att betala för våra kundmöten vet vi att vi är på rätt väg, vi adderar värde! 

 

 

Digitalt Affärsmannaskap

Vår förmåga att anpassa oss är i direkt korrelation med vår långsiktiga framgång. Efter över ett år av digitala möten handlar det om att kunna ställa om till ett mer digitalt affärsmannaskap, som enligt alla studier är här för att stanna, oavsett om vi gillar det eller inte. Vi kan antingen se det som ett problem eller som en möjlighet att ligga steget före.

 

 

Insight Sales

Vikten av att vara relevanta hos kunden ökar i takt med att kunderna ställer allt högre krav på oss att bidra med värde och vår kunskap för att de ska nå sina affärsmål. Det handlar om hur vi som säljare kan inta expertrollen, utmana, inspirera och utbilda våra kunder genom att strukturerat kunna föra dialoger kring bransch- och kundutmaningar som är i linje med det egna erbjudandet.

 

Hitta tillgängliga föreläsare

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.