PRESENTATIONSTEKNIK

Presentationsteknik för dig som vill skapa förtroende, övertyga och inspirera

Kort om utbildningen

  Längd:         Rek. 2 dagar
  Pris:              Begär prisuppgift
   Ort:               Hela Sverige
  Typ:              Företagsanpassad

Kursbeskrivning

EN UTBILDNING för dig som vill få konkreta tips, råd och träning i hur du kan engagera, inspirera och övertyga i dina presentationer och i din kommunikation.

Om du vill stärka ditt självförtroende, lyfta dina presentationer och få åhörarna att handla så är detta utbildningen för just dig.

Detta är en praktisk "hands-on" utbildning där du utvecklar din förmåga att ta fram och genomföra strukturerade och professionella presentationer som sticker ut ur mängden. Du kommer få träna och lära dig använda ditt kroppsspråk, din röst och ditt engagemang för att hantera nervositet och bli ännu mer inspirerande och övertygande.

Detta är utbildningen för alla som vill kunna påverka andra, internt som externt.

”Med humor och värme tränar Mikael sina kursdeltagare i framförandets ädla konst. Med lätt tillgänglig metodik och välriktad feedback stärker han självförtroendet och får individer att växa och våga!” – LISELOTTE JERNBERG BATE, VERKSAMHETSANSVARIG MIDROC BUSINESS SCHOOL

Målgrupp

KURSEN ÄR för dig som:

 • Vill känna dig tryggare när du presenterar
 • Vill skapa och hålla presentationer som sticker ut
 • Vill få fram sitt budskap på ett tydligt och förtroendeingivande sätt


Du lär dig:

DETTA ÄR ETT PROGRAM som stärker självförtroendet och förmågan att skapa professionella presentationer som sticker ut och gör skillnad. Programmet ger konkreta tips och råd gällande allt ifrån struktur till kroppsspråk, röst och framträdandeteknik. Vi arbetar med en av dina befintliga presentationer, vilket gör att du kommer från utbildningen med en konkret och bättre presentation som du har nytta av.

Vi plockar det absolut bästa och mest användbara från presentationstekniken, retoriken och NLP för att skapa presentationer och utbilda presentatörer i världsklass.

Kursinnehåll:

 • Konsten att skapa engagemang
 • Den retoriska disposition - en vinnande struktur
 • Konsten att skapa intresse
 • Att tydliggöra sitt huvudbudskap
 • Argumentationsteknik - övertyga om sitt budskap
 • Förebygga invändningar - konsten att hantera invändningar innan de lyfts
 • Förstärka budskapet genom kropp och röst
 • Praktisk träning med konstruktiv feedback
 • Avsluta med flaggan i topp
 • Övervinna nervositet

 

Företagsanpassad utbildning

VI KAN ÄVEN genomföra denna utbildning som företagsanpassad. Antingen rakt av från kursbeskrivningen eller anpassat utifrån era behov, mål och utmaningar.

Investering

Kursen företagsanpassas. Skriv in i fritextfältet att ni är intresserade av en anpassad lösning när du gör en intresseanmälning för att få prisuppgifter.


Mindit – The House of Sales
VI PÅ MINDIT gör en sak och en sak riktigt bra vi utbildar inom försäljning. Det handlar ofta om att utbilda ledningsgrupper, säljchefer, KAM och säljare men även om att utbilda den övriga organisationen i att bli mer säljande och affärsmannamässiga.

Vår vision är att tillsammans med våra kunder utveckla och revolutionera utbildningsbranschen. Välkommen med på vår resa!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.