SÄLJCOACHING

Professionellt coachingstöd för dig som säljledare

Kort om utbildningen

  Längd:         Rek. 5-10 samtal
  Pris:              Begär prisuppgift
   Ort:               Hela Sverige el. Skype
  Typ:              Företagsanpassad

Kursbeskrivning

SÄLJLEDARCOACHING är för dig som vill ta ditt säljledarskap och ditt team till nästa nivå oavsett om du är ny eller erfaren i din roll. Den individuella coachingen anpassas utifrån var du är och vad du står inför. Du får professionellt stöd oavsett om det handlar om frågor såsom t.ex. strategi, struktur, kompetens, attityd eller motivation. Din coach har egen erfarenhet från säljledar-, KAM-, sälj- och utbildarrollen, vilket gör att du får stöd och stöttning från en person som har gedigen erfarenhet och en pedagogisk förmåga att dela med sig av modeller, exempel och konkreta verklighetsförankrade tips.

”Väldigt värdefullt att få stöd av en person som verkligen förstår min situation och bekräftar det jag gör, samtidigt som han utmanar vissa perspektiv, gamla arbetssätt och mina valda sanningar”. – RASMUS DIGE, VP VIACOM INTERNATIONAL MEDIA NETWORKS

Målgrupp

SÄLJLEDARCOACHINGEN är för dig som:

 • Vill ha ett professionellt bollplank i säljledarrollen
 • Vill utveckla dig själv som säljledare
 • Vill ha modeller, tips och verktyg för att lyckas ännu bättre i rollen

Coachingen är för dig som leder ett säljteam oavsett om teamet är stort eller mindre eller om du är ny i rollen eller har lång erfarenhet. Det viktiga är att du vill ta ditt säljledarskap och team till nästa nivå.

Du lär dig:

DETTA ÄR ETT PROGRAM som helt och hållet anpassas utifrån ditt nuläge, behov och mål. Det handlar om att ge dig konkret stöttning i din säljledaroll och coachens uppgift är att stötta, pusha och ibland utmana dig. Allt för att ta ditt säljledarskap och team till nästa nivå.

Under coachingen varvas samtal med teorier, modeller och konkreta uppgifter. Allt för att hjälpa dig att omsätta kunskapen till din just din verksamhet och vardag.

Coachingen kan beröra ämnen såsom t.ex:

 • Den egna och gruppens motivation
 • Att skapa en säljande kultur
 • Säljledarens nyckelarbetsuppgifter
 • Arbeta med målstyrning och målstyrningssamtal
 • Tydliggöra säljprocessen och ansvarsområden
 • Att leda utifrån säljprocessen
 • Att hantera dåliga attityder och negativ inställning
 • Stöttning i segmentering och prospekteringsarbetet
 • Struktur för effektiva teammöten
 • Arbetssätt för utvecklande sambesök
 • Hantera utmaningarna med mellanchefsrollen
 • Att sätta och arbeta med resultat-, aktivitets-, och kompetensplaner 

Mindit – The House of Sales
VI PÅ MINDIT gör en sak och en sak riktigt bra vi utbildar inom försäljning. Det handlar ofta om att utbilda ledningsgrupper, säljchefer, KAM och säljare men även om att utbilda den övriga organisationen i att bli mer säljande och affärsmannamässiga.

Vår vision är att tillsammans med våra kunder utveckla och revolutionera utbildningsbranschen. Välkommen med på vår resa!

"Stort tack för din insats i talangprogrammet härom veckan! Deltagarna var mycket nöjda med båda dagarna i block ett. På skalan 1-4, där 4 är högst så fick du betyget 3,87 för ditt pass. Ett mycket bra betyg!

Väldigt kunnig, väldigt motiverande och övningarna var bra. Hög nivå, energifyllt, energiboost, glädje, inspiration, bra verktyg, lärorikt. utmanande.

Superbra! Högt tempo där det krävdes ett högt engagemang från alla oss i gruppen. Duktig på att ge bra feedback och jag är övertygad av att alla lärde sig mycket den dagen.

Professionell och informativ. Kombinerade teoretisk information med praktisk tillämpning som fungerade progressivt och
reflekterande.

Proffsigt genomfört och mycket bra innehåll. Bra nivå på utmaning. Jag fick med mig många bra konkreta verktyg som jag kommer att ha nytta av i mitt dagliga arbete.

Tack för din suveräna insats!!!"

Peter Holm, Chefsrekryterare, Manpower Group

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OPERATIV SÄLJLEDNING

Utveckla ditt säljledarskap

Öppen utbildning

LÄS MER

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.