Alla referenser:

Paulig | Mindit - The House of Sales
referens featured image paulig wide

Paulig

referens featured image paulig wide

”Vi upplevde att vi hade ett behov av att samla all kompetens som fanns hos våra säljare och ute i butik. Vi ville göra det enklare att styra och leda teamet och samtidigt ge säljare tydligare ramar och förväntningar.”

”Sedan ett års tid tillbaka jobbar vi därför fram Paulig Way of Selling. Det blir en handledning för alla steg i säljarbetet, från säljstart med planering till genomförande och uppföljning.
Det handlar om best practise i vad vi ska göra, men även hur vi är med varandra och med våra kunder. Till exempel att alltid ha en vinnande attityd. Vi jobbar med heldagsutbildningar där Mindit guidar och har en del teori, men det är vi på Paulig som gör jobbet.”

”Paulig Way of Selling kommer bli ett hjälpmedel för säljare under årets fem säljperioder. När varje period ska planeras utgår vi ifrån verktyget. Det blir också ett sätt för regionchefer att jobba med respektive säljare utifrån best practice. Som säljare kommer det tydliggöra förväntningarna på mig och mitt uppdrag.”

”Bara själva processen att jobba tillsammans med säljkåren för att ta fram best-practice ger mycket energi och tankar. Förhoppningen är att det leder till ökad effektivitet och lönsamhet över tid.”

// Peter Colliander
Country Manager Retail Sweden, Paulig

Scroll to Top