Interimsuppdrag

Mindit Guide KAM-Plan v.2

När du tillfälligt behöver stärka upp säljledningen!

Är er organisation i behov av ledarskap och expertis inom sälj och ledarskap?

 

Vi förstår att förändringar i säljteamet kan vara en utmaning, och det är där våra interimstjänster gör som störst nytta. På samma sätt som vi är en pålitlig partner inom sälj- och ledarskapsutveckling och företagsanpassade utbildningar så kan vi stötta din organisation för att möta tillfälliga behov.  

En tillfällig ledare för långsiktig succé

Ett interimsuppdrag erbjuder er tillfällig tillgång till kompetenta säljledare och försäljningschefer. Oavsett om ni står inför en övergångsperiod mellan två ledare, eller behöver fylla en vakans snabbt, så kan våra erfarna specialister hjälpa er att säkerställa en sömlös övergång. De kommer inte bara att hålla era säljteam motiverade och produktiva, utan kan även skapa strategier och målinriktade planer för långsiktig framgång.

Fördelar med våra interimsuppdrag

  • Expertis och ledarskap: Våra interimsledare har omfattande erfarenhet inom sälj och säljledarskap och kommer att guida ert team mot framgång. 
  • Anpassning till era behov: Varje uppdrag är skräddarsytt efter era specifika mål och utmaningar. 
  • Snabb tillgång: Vi kan snabbt tillhandahålla kvalificerade interimsledare för att minimera avbrott i er verksamhet. 
  • Långsiktig effekt: Våra interimsledare hjälper er inte bara att hantera omedelbara utmaningar utan lägger också grunden för långsiktig tillväxt och framgång.
Varför välja oss för interimsuppdrag?

Varför välja oss för interimsuppdrag?

Vi är specialister på att anpassa våra tjänster efter era unika behov. Våra interimsuppdrag är en förlängning av vår förmåga att skräddarsy lösningar som passar just ert företag. Oavsett om ni behöver kortvarig assistans eller en långsiktig strategisk partner, är vi här för att hjälpa er nå era mål inom försäljning och säljledarskap. 

Interimsuppdrag

Anmälningsformulär Öppen Kurs Ledarskap

Interimsuppdrag

Lyft din försäljning

Säljutveckling och säljutbildningar som gör skillnad

Våra tjänster

Oppna kurser square

Öppna säljutbildningar

Om du vill du stärka ditt säljledarskap eller din försäljning så har vi utbildningarna för dig. Med våra öppna utbildningar får du möjligheten att utvecklas med personer från andra företag i liknande roll. Vi har öppna utbildningar inom säljledning, Key Account Management och försäljning.

Malbilden nya 3

Företagsanpassade utbildningar

Vi är experter på att skräddarsy utbildningsinsatser utifrån dina unika behov. Programmen kan spänna över lång tid eller utformas som korta workshops – allt beroende på målsättning, behov och resurser.

chefens roller 1

Interimtjänster

Är ert företag i behov av ledarskap och expertis inom sälj och säljledarskap? Våra interimstjänster erbjuder tillfällig tillgång till kompetenta säljledare och försäljningschefer. Vi inte bara håller era säljteam motiverade och produktiva utan skapar även strategier och målinriktade planer för långsiktig framgång.

Några av våra kunder

Om oss

  • Mindit grundades 1999
  • Företaget var fram till 2016 en del av utbildningsföretaget MGruppen – Svenska Managementgruppen
  • Vi har drygt 60 kontrakterade föreläsare och runt 10 kontrakterade och anställda utbildare
  • Vi utbildar globalt, har utbildare i samtliga nordiska länder och har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm
  • Sedan Mindit blev ett fristående bolag är det ett av branschens mest snabbväxande företag

Mission

Think BIG – act small. Vi startade Mindit för att utmana oss själva och utbildningsbranschen. Vi finns till för individer, team & organisationer som vill framåt och göra bestående skillnad som märks & känns. Vi brinner för försäljning och säljutbildning. Säljträning för säljare och säljchefer kommer hjälpa er att öka försäljningen på kort och lång sikt.

Vision

Vår vision är att utmana utbildningsbranschen med våra kunders bästa för ögonen. Vi tänker STORT och tror på inställningen att bli lite bättre varje dag. Det är vårt sätt att göra världen bättre. Organisation för organisation, människa för människa.

Några av våra säljutbildningar

Se alla utbildningar »

Varför välja oss?

Du vill inte ha en säljutbildning!

Det du vill ha är en kultur, beteende och eller kompetensförflyttning. Det finns många utbildningsföretag där ute men få som kan hjälpa dig att driva förflyttningar mot era uppsatta mål. Vi designar utvecklingsinsatser som skapar resultat helt anpassade utifrån ditt team och era utmaningar och mål. Vi arbetar med verklighetsnära träning där vi varvar teorier, träning, diskussion och reflektion. Tillsammans tar vi fram och dokumenterar ert ”best practice” arbetssätt genom hela säljprocessen. Allt för att höja säljkompetensen och göra det lättare att leda mot era uppsatta mål. Tillsammans inspirerar, utbildar och utmanar vi ditt team till att nå era mål.  

Har du specifika önskemål?

Vi skulle gärna vilja höra mer om er verksamhet, utmaningar och frågor!

Mindits experter på säljutbildning och säljträning

Vad våra kunder uppskattar oss för

Vi är lite bortskämda med positiv feedback från våra kunder och de har ofta en sak gemensamt: Vi är uppskattade för vår förmåga att förstå våra kunders verksamheter och skräddarsy våra erbjudanden efter varje unik situation.

Ett team som trivs

Mindit strävar efter att vara en kreativ och engagerande arbetsplats

Young spirit and senior mind. Vi är ett team med erfarna personer med visionen om att revolutionera utbildningsbranschen, med våra kunders bästa för ögonen.

Mindit är ett företag under snabb tillväxt och en stor anledning till vår framgång är vårt team med härliga och drivna personer. Vi är en organisation som sätter människorna i första rummet. Det gäller både våra kunder och medarbetare. Redan från början har målsättningen varit att skapa en arbetsplats där människor trivs, utvecklas och vill stanna.

MIkael juni 2021 04 800x800 1 1
Camilla square 01 1
Anders square 01 1

Få nyhetsbrev

Scroll to Top