Referenser

Vi är lite bortskämda med positiv feedback från våra kunder och de har ofta en sak gemensamt: Vi är uppskattade för vår förmåga att förstå våra kunders verksamheter och skräddarsy våra insatser efter varje unik situation.

Läs vad några har sagt om vårt samarbete:

Bild från film med Niclas Brandshage på Fiskarhedenvillan, framtagen av Mindit 2021

Referenscase

Ett kundcase för Mindit och Way of Selling Fiskarhedenvillan och Mindit har jobbat tillsammans i mer än fem år nu och under åren har det …

Fiskarhedenvillan Läs mer »

referens featured image paulig wide

Referenscase

”Vi upplevde att vi hade ett behov av att samla all kompetens som fanns hos våra säljare och ute i butik. Vi ville göra det …

Paulig Läs mer »

referens featured image estrella wide 1

Referenscase

”Vi har identifierat och jobbar strukturerat med fyra olika mötestyper – det gör att vi kan djupdyka i hur vi bäst förbereder, genomför och följer upp säljarbetet. Utifrån kundnytta har vi nu en struktur för hur vi på bästa sätt kan hjälpa kunder med olika behov.”

filmstaden featured 02 1

Referenscase

Effekten var över förväntan, funktioner som digitala grupprum kombinerat med storgenomgångar fungerade långt över förväntan.  

elpress featured 02 1

Referenscase

”Vi har idag avslutat vår 2 dagars träning som sker digitalt. Bra upplägg och disposition på utbildningsplanen även om vi har fått mixa om pga. Covid, vi skjuter på presentationstekniken och hoppas att vi kan träffas fysiskt när vi ska genomföra den. ”

konsultia featured 02 1

Referenscase

Jag måste säga att det har fungerat över förväntan och vi är mycket nöjda med resultatet. Jag kan verkligen rekommendera Mindits utbildningar både digitala och fysiska.  

Reco.se: Vad våra kunder säger om oss

Scroll to Top