Varför Mindit?

Sälj- och Ledarutbildningar som gör skillnad!

getty images Pxz75CRqvkM unsplash a 1

Vår utbildningsmetodik

Du vill inte ha en utbildning!

Det du vill ha är en kultur-, beteende- och eller kompetensförflyttning.
Det finns många utbildningsföretag där ute men det är få som verkligen hjälper dig att driva förflyttningar mot era gemensamma mål. Det viktigaste för oss är att verkligen förstå era utmaningar och behov för att kunna designa anpassade utvecklingsinsatser just för er. 

Vår uppgift och primära fokus är att skapa värde för er med relevant innehåll utifrån er verklighet och vardag. Vi arbetar för att uppnå de mål som ni strävar efter att nå. För oss är det viktigt att vi tillsammans samarbetar med verklighetsnära träning där vi varvar teorier, praktisk träning, intressanta diskussioner samt individuell och gemensam reflektion.

Varför Mindit?

Det du söker är inte en utbildning!
Det finns många utbildningsföretag där ute men få som kan hjälpa er att driva förflyttningar mot era uppsatta affärsmål.
Vi designar utvecklingsinsatser som skapar resultat helt anpassade utifrån er verksamhet, era utmaningar och mål. Vi arbetar med verklighetsnära träning där vi varvar teorier, träning, diskussion och reflektion. Vi kopplar ihop strategi med kultur, struktur och kompetens.
Allt för att styra mot affärsstrategin och era uppsatta mål.

3 nycklar som särskiljer Mindit

Evidensbaserat

Det finns många i vår bransch som jobbar med hemmasnickrade modeller och verktyg. Men med vår långa erfarenhet och bakgrund arbetar vi med beprövande modeller och arbetssätt, bl.a. från försvarshögskolan.

Affärsfokus

Vi vet att de flesta inte söker en utbildning det man och vi vill få till är en förflyttning. Samtliga av våra insatser, stora som små, företagsanpassade eller öppna, är vårt fokus att insatsen ska ligga i linje med er strategi och era affärsmål. Insatsen ska driva mot och hjälpa er att nå era uppsatta mål.

Way of Working

Vi har en unik utvecklingsmetod som är mer målstyrd och mer fokuserad på förändring jämfört med traditionella metoder och arbetssätt. Way of Working handlar om att identifiera, enas kring, dokumentera och träna på teamets ”best practice” arbetssätt.

Vårt Erbjudande

Malbilden nya 3

Företagsanpassade utbildningar

Vi är experter på att skräddarsy utbildningsinsatser utifrån era unika behov. Programmen kan spänna över lång tid eller utformas som korta workshops – allt beroende på målsättning, behov och resurser.
Läs mer
Oppna kurser square

Öppna utbildningar

Om du vill stärka ditt ledarskap eller din försäljning så har vi utbildningarna för dig. Med våra öppna utbildningar får du möjligheten att utvecklas med personer från andra företag i liknande roll. Vi har öppna utbildningar inom: försäljning, självledarskap, ledarskap och i att leda verksamheten.

Säljutbildning

Ledarskapsutbildning
chefens roller 1

Interimtjänster

Behöver ni en snabb och träffsäker interimlösning när det kommer till ledande roller inom försäljning, så har ni kommit rätt. Vi har konsulter med mångårig erfarenhet från försäljnings- och utbildarrollen.
Läs mer

Vad våra kunder säger

Paulig

“We felt that we had a need to gather all the expertise that was available from our sales...

Kompetensutveckling gav befintliga säljare en chans att komma in i nya hjulspår

Intervju med Fredrik Tarenius, Sales Manager på Nevotex Komplex säljprocess med många intressenter...

Medarbetarna på Alligo ville inte missa säljutbildningen

Medarbetarna på Alligo ville inte missa säljutbildningen Intervju med Håkan Ferm, regionchef på...

Furhoffs: Nya säljmanualen blev ett jätteviktigt redskap

Tillsammans skapade Mindit och Furhoffs trygghet och bättre förutsättningar att lyckas med...

Har fått omvärdera digitala utbildningsmiljöer

"Vi har idag avslutat vår 2 dagars träning som sker digitalt. Bra upplägg och disposition på...

Effekten var över förväntan i den digitala leveransen

Effekten var över förväntan, funktioner som digitala grupprum kombinerat med storgenomgångar...

80% av alla utbildningsinsatser är bortkastade pengar

Du vill inte ha en utbildning!

 

Det du vill ha är en kultur-, beteende- och eller kompetensförflyttning. Det finns många utbildningsföretag där ute men få som kan hjälpa dig att driva förflyttningar mot era uppsatta mål. Vi designar utvecklingsinsatser som skapar resultat helt anpassade utifrån ditt team och era utmaningar och mål.

mille-sanders-Bc6qPj_f-r0-unsplash-min

Har du specifika önskemål?

Vi skulle gärna vilja höra mer om er verksamhet,
utmaningar och frågor! Kontakta oss så hjälper vi dig.

Scroll to Top