Ledarutveckling

ledarskapsutveckling 11zon

Gå en ledarskapsutbildning hos Mindit

Ledare man vill följa och en kultur man vill tillhöra. Framgångsrik förändring kräver uppdaterade ledare. Utveckla era ledare för stärkt konkurrenskraft. Vi hjälper er att skapa tillväxt!

Ledarträning i all ära. Men för att nå organisationen och medarbetarnas fulla potential behöver strategin, kulturen, strukturen och kompetensen vara i samklang. Vi designar och genomför utvecklingsinsatser som möjliggör det för ledare att arbeta som en enad kraft. En kraft som styr mot era tillväxtmål i linje med er affärsstrategi.

getty images LyjWNUsCpdY unsplash

Våra öppna ledarskapsutbildningar

Om du vill stärka ditt ledarskap eller din försäljning så har vi utbildningarna för dig. Med våra öppna utbildningar får du möjligheten att utvecklas med personer från andra företag i liknande roll. Vi har öppna utbildningar inom: försäljning, självledarskap, ledarskap och i att leda verksamheten.

Läs mer
pexels kampus production 8353815

Interim

Behöver ni en snabb och träffsäker interimlösning när det kommer till ledande roller inom försäljning så har ni kommit rätt. Vi har konsulter med mångårig erfarenhet från försäljnings- och utbildarrollen.Läs mer

getty images gFt50lKUPhk unsplash 1 11zon

Företagsanpassade ledarskapsutbildningar

Vi skräddarsyr företagsanpassade ledarskapsutbildningar utifrån era unika behov och affärsmål. En utbildning kan pågå under en längre tid, eller utformas som kortare workshops – allt beroende på era målsättningar, behov och resurser. Med ett anpassat program får ni garanterat kunskapsträning inom rätt områden, på rätt nivå och med övningar relevanta för just er. Med unika anpassningar till er verksamhet utformar vi utbildningar som driver mot era önskade mål. Läs mer om våra företagsanpassade utbildningar eller kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt upplägg!

Läs mer

Därför är ledarskapsutbildning en framgångsfaktor

Ledare skapar engagemang.  

Forskningsresultatet är tydligt. Ledarskapet har den enskilt största påverkan på engagemanget i en organisation. Kopplingen är tydlig, ett bra ledarskap driver engagemang och ett högre engagemang ger bättre affärsresultat och fler nöjda kunder. Våra ledarskapsutbildningar hjälper er att skapa engagerade ledare och en mer lönsam verksamhet.  

Allt behöver hänga ihop.  

 

En viktig insikt är att man behöver ta ett helhetsgrepp om verksamheten och dess ledarskap. Strategi, kultur, struktur och kompetensen behöver samverka och man behöver utveckla samtliga ledare i en gemensam insats för att få ut maximal effekt.  

 

Vi designar gedigna ledarskapsprogram som driver beteenden och gör skillnad. Vi skapar förståelse bland ledarna i organisationen för affären och kopplar ihop strategi med kultur och struktur. Allt för att styra mot affärsstrategin och era uppsatta mål.  

Vi har lång erfarenhet av att utforma upplägg för en rad olika målgrupper såsom; ledningsgrupper, högre chefer, mellanchefer, första linjens chefer, talanger, icke-chefer samt nyckelpersoner så som specialister och projektledare. 

 

För att uppnå bästa effekt jobbar vi med Blended learningdär vi varvar fysisk träning med digitalt lärande. Allt för att få till maximal lärtransfer.

Utbildarteamet

Våra utbildare

Vi är oerhört stolta och tacksamma över att få arbeta med och erbjuda dig de absolut främsta utbildarna inom området ledarskap. Vi är väldigt noggranna med vilka vi väljer att arbeta med eftersom vi vet att utbildaren i mångt och mycket är avgörande för upplevelsen och i slutändan det resultat ni får av insatsen.

Samtliga av våra utbildare har lång egen erfarenhet av ledarskap och att utbilda. Det gör att du kommer att få en skicklig pedagog som verkligen förstår er verklighet. 

INSIKT logo turkos

Digitala föreläsningar – utveckla dig själv och ditt ledarskap när det passar dig!

Att utvecklas som ledare är inte en engångsinsats. Det är en pågående utvecklingsresa där det hela tiden behöver tillföras nya kunskaper, insikter och perspektiv. För att underlätta den resan för dagens ledare har vi samlat de främsta föreläsarna och experterna inom just ledarskap, kommunikation och andra viktiga områden i vår app INSIKT.

ledarskapsutveckling 3 11zon

Stärk era ledare och ert resultat

Du vill inte ha en ledarskapsutbildning! 

Det du vill ha är en kultur-, beteende- och eller kompetensförflyttning. Det finns många utbildningsföretag där ute men få som kan hjälpa er att driva förflyttningar mot era uppsatta affärsmål.

Vi designar utvecklingsinsatser som skapar resultat helt anpassade utifrån er verksamhet, era utmaningar och mål.

Vi arbetar med verklighetsnära träning där vi varvar teorier, träning, diskussion och reflektion. Vi kopplar ihop strategi med kultur, struktur och kompetens.
Allt för att styra mot affärsstrategin och era uppsatta mål.

Varför välja oss?

Det du söker är inte en utbildning!

Det du vill ha är en kultur-, beteende- och eller kompetensförflyttning. Det finns många utbildningsföretag där ute men få som kan hjälpa er att driva förflyttningar mot era uppsatta affärsmål. Vi designar utvecklingsinsatser som skapar resultat helt anpassade utifrån er verksamhet, era utmaningar och mål. Vi arbetar med verklighetsnära träning där vi varvar teorier, träning, diskussion och reflektion.
Vi kopplar ihop strategi med kultur, struktur och kompetens. Allt för att styra mot affärsstrategin och era uppsatta mål.

olena-bohovyk-dIMJWLx1YbE-unsplash

Öka din försäljning med ledarutveckling och ledarskapsutbildning som gör skillnad!

Vill du veta mer om våra ledarskapsutbildningar, eller har du några specifika önskemål? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Rulla till toppen