Kommer utbildaren att gå hem i mitt team?

I slutändan är det utbildaren som kommer stå inför gruppen och det är i mångt och mycket dennes förmåga att nå fram till teamet, som avgör om insatsen blir lyckad.  

Marknadens främsta utbildare 

Vi är oerhört stolta och tacksamma över att få arbeta med och erbjuda dig de absolut främsta utbildarna inom området säljutveckling. Vi är väldigt noggranna med vilka vi väljer att arbeta med, eftersom vi vet att utbildaren i mångt och mycket är avgörande för upplevelsen och i slutändan det resultat ni får av insatsen. 

Samtliga av våra utbildare har lång egen erfarenhet av försäljning, säljledning och att utbilda. Det gör att du kommer att få en skicklig pedagog som verkligen förstår er verklighet. 

Vi får ofta höra att våra utbildare utmärker sig genom sitt stora engagemang och fokus på att skapa bestående resultat hos våra kunder. 

Det bästa sättet för att kunna känna sig tryggare med vårt val av utbildare, är att ni tar ett personligt webbmöte. Ett konsult-CV säger en del, men ett samtal brukar säga mer. Vi bokar gärna in ett sådant möte, säg bara till. 

Läs mer om alla våra utbildare >> 

Porträtt på Maritha Holmberg - utbildare inom försäljning och ledarskap på Mindit

Maritha Holmberg

Maritha har coachat ledare och säljare på samtliga nivåer och är specialiserad inom försäljning, ledarskapsutveckling,…
Läs mer
MARTIN KRONA featured scaled 1

Martin Krona

Martin brinner för entreprenörskapet och för att utveckla individer och organisationer. Att få individer att…
Läs mer
Rulla till toppen