Sälj- & Marknadsteam

Mikael featured

Mikael Nylund

Mikael Nylund Läs mer »

CEO & Client Partner

072 858 25 50

LinkedIn

Amelie featured

Amelie Lagerkvist

Amelie Lagerkvist Läs mer »

Client Partner & Trainer

076 170 20 86

LinkedIn

Camilla featured

Camilla Mattsson

Camilla Mattsson Läs mer »

Client Partner & Trainer

073 679 67 48

LinkedIn

Erik featured

Erik Strömblad

Erik Strömblad Läs mer »

Client Partner

070 456 82 30

LinkedIn

Porträtt på Maritha Holmberg - utbildare inom försäljning och ledarskap på Mindit

Maritha Holmberg

Maritha Holmberg Läs mer »

Head of Learning & Development

072 564 54 44

LinkedIn

Anna 01 2560px

Anna Wallman

Anna Wallman Läs mer »

Sales Support

070 300 46 70

LinkedIn

Porträtt på Pelle Börjesson - Client Partner på Mindit 2022

Pelle Börjesson

Pelle Börjesson Läs mer »

Head of Sales & Client Partner

070 885 90 98

LinkedIn

Mette 2560px

Mette Petersson

Mette Petersson Läs mer »

Administrator

070 916 38 33

LinkedIn

tess hemsida 2

Therese Tankred

Therese Tankred Läs mer »

Head of Marketing

LinkedIn

Leveransteamet

Vi är oerhört stolta och tacksamma över att få arbeta med och erbjuda dig de absolut främsta utbildarna inom området säljutveckling. Vi är väldigt noggranna med vilka vi väljer att arbeta med eftersom vi vet att utbildaren i mångt och mycket är avgörande för upplevelsen och i slutändan det resultat ni får av insatsen. Samtliga av våra utbildare har lång egen erfarenhet av försäljning, säljledning och att utbilda. Det gör att du kommer att få en skicklig pedagog som verkligen förstår er verklighet.

Ronny Andersson utbildare

Ronny Andersson

Som konsult inom försäljning och ledarskap, retorik, samt Social Content Selling både utbildar och coachar Ronny säljare och ledare som vill ha stöd och vägledning. Han tar även uppdrag som mentor.

Ronny Andersson Läs mer »

Ronny AnderssonLäs mer »

Karl Johan Lantz utbildare

Karl Johan Lantz

Karl-Johan har över 30 års erfarenhet av försäljning, säljledning och affärsutveckling, både nationellt och internationellt. Han är en visionär, rak, närvarande och prestigelös person med stark social kompetens och med gedigen erfarenhet av att utveckla affärer inom B2B på såväl strategisk som operationell nivå.

Karl Johan Lantz Läs mer »

Karl Johan LantzLäs mer »

Porträtt på Maritha Holmberg - utbildare inom försäljning och ledarskap på Mindit

Maritha Holmberg

Maritha har coachat ledare och säljare på samtliga nivåer och är specialiserad inom försäljning, ledarskapsutveckling, talent management, team-effektivitet och medarbetarengagemang.

Maritha Holmberg Läs mer »

Maritha HolmbergLäs mer »

Camilla Mattsson featured 1

Camilla Mattsson

Det är svårt att inte fastna för Camilla då hon sprider en positiv energi, har ett stort hjärta och ett genuint intresse för alla hon möter. Camilla har mycket goda erfarenhet från både sälj- och säljchefsrollen från olika branscher och företag.

Camilla Mattsson Läs mer »

Camilla MattssonLäs mer »

Amelie featured

Amelie Lagerkvist

Nyfikenhet, engagemang och målfokus är tre ord som kännetecknar Amelie vilket lett till att hon framgångsrikt arbetat som KAM, Försäljningschef och Vice VD. Lever efter mottot ”inget är så bra att det inte kan bli bättre”.

Amelie Lagerkvist Läs mer »

Amelie LagerkvistLäs mer »

utbildare featured ola 1

Ola Wallström

Vissa organisationer och individer blomstrar under förändring och upplevd stress, medan andra organisationer nästan går under. Ola visar hur du som individ, chef eller medarbetare kan bli mer motiverad och inspirerad istället för att fastna i stress, ineffektivitet och konflikter.

Ola Wallström Läs mer »

Ola WallströmLäs mer »

Mikael featured

Mikael Nylund

Mikaels erfarenhet från försäljning i kombination med hans pedagogiska kompetens som säljtränare, coach, mental tränare och samtalsterapeut, gör honom både trovärdig och relevant vilket är en god plattform för lärande och bestående resultat

Mikael Nylund Läs mer »

Mikael NylundLäs mer »

utbildare featured marinette 3 1

Marinette Patriksson

Vilja att utvecklas och skapa resultat har varit en stark drivkraft hos Marinette under hela livet vilket också präglat hennes karriär. Via roller som säljare, försäljningschef och VD har hon personligen jobbat aktivt med sälj och säljutvecklingsfrågor.

Marinette Patriksson Läs mer »

Marinette PatrikssonLäs mer »

Bjorn von Hofsten featured

Björn von Hofsten

För Björn är idrott och resultatfokus en viktig del av vardagen. Med försäljning i generna och fostrad som säljare på Xerox under 7 år arbetade Björn de följande 20 åren i internationella och nationella ledarskapsroller i olika säljorganisationer.

Björn von Hofsten Läs mer »

Björn von HofstenLäs mer »

utbildare featured karin klerfelt 2 1

Karin Klerfelt

Karin Klerfelt är en erfaren föreläsare och utbildare inom hela affärsprocessen. Hon är expert på säljande argumentation, förhandling och prisstrategi. Hon har hjälpt 1000-tals chefer och medarbetare att bli bättre affärsmän/ kvinnor och öka intäkterna för sina företag.

Karin Klerfelt Läs mer »

Karin KlerfeltLäs mer »

utbildare featured anna olsson 1

Anna Olsson

Redan när hon utbildade sig till ingenjör visste Anna att det var människor mer än maskiner hon ville arbeta med. Uppväxten i Östafrika ledde till insikten om att det går att göra självklara saker på många olika sätt, och att människor och kultur är nyckeln till förändring.

Anna Olsson Läs mer »

Anna OlssonLäs mer »

utbildare featured paal 1

Paal Evjenth

Paal har jobbat med utbildningar och föreläsningar inom försäljning, kundservice och motivation sedan början av 80-talet. Han är ursprungligen norrman och på Irland byggde han upp utbildningsföretaget Sales Dynamic Institute för att sedan etablera sig i Sverige.

Paal Evjenth Läs mer »

Paal EvjenthLäs mer »

Henrik pettersson featured

Henrik Pettersson

Utöver att vara en flitigt anlitad utbildningskonsult har Henrik erfarenheter från drygt tjugo års coaching och hantering av förändringsprocesser samt är författare till boken Programmera

Henrik Pettersson Läs mer »

Henrik PetterssonLäs mer »

Bengt Carlsson web 700x700 1

Bengt Carlson

Bengt bor och arbetar i Stockholm men delar sin tid med arbete och friluftsliv på sitt landställe i Hälsingland. Att arbeta med försäljning har varit

Bengt Carlson Läs mer »

Bengt CarlsonLäs mer »

Bjorn Forssen web

Björn Forssén

Björn är Civilekonom från Handelshögskolan i Göteborg med inriktning på organisation och marknadsföring samt är examinerad från Flygvapnets officershögskola i Halmstad. Sedan 2006 har han

Björn Forssén Läs mer »

Björn ForssénLäs mer »

Rulla till toppen