Sälj- & Marknadsteam

Mikael featured

CEO & Client Partner

072 858 25 50

LinkedIn

Amelie featured

Trainer, Client Partner and Head of people & culture

076 170 20 86

LinkedIn

Martin featured

Head of Learning & Development

076 864 91 58

LinkedIn

Camilla featured

Client Partner & Trainer

073 679 67 48

LinkedIn

Erik featured

Client Partner

070 456 82 30

LinkedIn

Ida featured V02

Head of Sales & Client Partner

070 260 46 16

LinkedIn

Porträtt på Maritha Holmberg - utbildare inom försäljning och ledarskap på Mindit

Trainer & Learning Development Partner

072 564 54 44

LinkedIn

Anna 01 2560px

Sales Support

070 300 46 70

LinkedIn

Josephine 03 2560

Client Partner

070 474 49 49

LinkedIn

Porträtt på Pelle Börjesson - Client Partner på Mindit 2022

Client Partner

070 885 90 98

LinkedIn

Mette 2560px

Administrator

070 916 38 33

LinkedIn

tess mindit profil e1685015233368

Head of Marketing

073 691 69 26

LinkedIn

Leveransteamet

Vi är oerhört stolta och tacksamma över att få arbeta med och erbjuda dig de absolut främsta utbildarna inom området säljutveckling. Vi är väldigt noggranna med vilka vi väljer att arbeta med eftersom vi vet att utbildaren i mångt och mycket är avgörande för upplevelsen och i slutändan det resultat ni får av insatsen. Samtliga av våra utbildare har lång egen erfarenhet av försäljning, säljledning och att utbilda. Det gör att du kommer att få en skicklig pedagog som verkligen förstår er verklighet.

Porträtt på Maritha Holmberg - utbildare inom försäljning och ledarskap på Mindit

Maritha har coachat ledare och säljare på samtliga nivåer och är specialiserad inom försäljning, ledarskapsutveckling, talent management, team-effektivitet och medarbetarengagemang.

Maritha HolmbergLäs mer »

MARTIN KRONA featured scaled 1

Martin brinner för entreprenörskapet och för att utveckla individer och organisationer. Att få individer att utmana sig själva och ändra sina invanda beteenden är ett av flera sätt Martin skapar resultat på.

Martin KronaLäs mer »

Camilla Mattsson featured 1

Det är svårt att inte fastna för Camilla då hon sprider en positiv energi, har ett stort hjärta och ett genuint intresse för alla hon möter. Camilla har mycket goda erfarenhet från både sälj- och säljchefsrollen från olika branscher och företag.

Camilla MattssonLäs mer »

Amelie featured

Nyfikenhet, engagemang och målfokus är tre ord som kännetecknar Amelie vilket lett till att hon framgångsrikt arbetat som KAM, Försäljningschef och Vice VD. Lever efter mottot ”inget är så bra att det inte kan bli bättre”.

Amelie LagerkvistLäs mer »

utbildare featured ola 1

Vissa organisationer och individer blomstrar under förändring och upplevd stress, medan andra organisationer nästan går under. Ola visar hur du som individ, chef eller medarbetare kan bli mer motiverad och inspirerad istället för att fastna i stress, ineffektivitet och konflikter.

Ola WallströmLäs mer »

Mikael featured

Mikaels erfarenhet från försäljning i kombination med hans pedagogiska kompetens som säljtränare, coach, mental tränare och samtalsterapeut, gör honom både trovärdig och relevant vilket är en god plattform för lärande och bestående resultat

Mikael NylundLäs mer »

utbildare featured marinette 3 1

Vilja att utvecklas och skapa resultat har varit en stark drivkraft hos Marinette under hela livet vilket också präglat hennes karriär. Via roller som säljare, försäljningschef och VD har hon personligen jobbat aktivt med sälj och säljutvecklingsfrågor.

Marinette PatrikssonLäs mer »

Bjorn von Hofsten featured

För Björn är idrott och resultatfokus en viktig del av vardagen. Med försäljning i generna och fostrad som säljare på Xerox under 7 år arbetade Björn de följande 20 åren i internationella och nationella ledarskapsroller i olika säljorganisationer.

Björn von HofstenLäs mer »

utbildare featured karin klerfelt 2 1

Karin Klerfelt är en erfaren föreläsare och utbildare inom hela affärsprocessen. Hon är expert på säljande argumentation, förhandling och prisstrategi. Hon har hjälpt 1000-tals chefer och medarbetare att bli bättre affärsmän/ kvinnor och öka intäkterna för sina företag.

Karin KlerfeltLäs mer »

utbildare featured lena 2 1

Med sin 15 år som chef och ledare har Lena en gedigen erfarenhet av försäljning och affärsutveckling. Hon arbetar långsiktigt och samarbetar nära sina kunder för att hitta de bästa utvecklingsmetoderna för respektive organisation.

Lena AmnäsLäs mer »

utbildare featured anna olsson 1

Redan när hon utbildade sig till ingenjör visste Anna att det var människor mer än maskiner hon ville arbeta med. Uppväxten i Östafrika ledde till insikten om att det går att göra självklara saker på många olika sätt, och att människor och kultur är nyckeln till förändring.

Anna OlssonLäs mer »

utbildare featured paal 1

Paal har jobbat med utbildningar och föreläsningar inom försäljning, kundservice och motivation sedan början av 80-talet. Han är ursprungligen norrman och på Irland byggde han upp utbildningsföretaget Sales Dynamic Institute för att sedan etablera sig i Sverige.

Paal EvjenthLäs mer »

Henrik pettersson featured

Utöver att vara en flitigt anlitad utbildningskonsult har Henrik erfarenheter från drygt tjugo års coaching och hantering av förändringsprocesser samt är författare till boken Programmera …

Henrik Pettersson Läs mer »

Henrik PetterssonLäs mer »

Bengt Carlsson web 700x700 1

Bengt bor och arbetar i Stockholm men delar sin tid med arbete och friluftsliv på sitt landställe i Hälsingland. Att arbeta med försäljning har varit …

Bengt Carlson Läs mer »

Bengt CarlsonLäs mer »

Bjorn Forssen web

Björn är Civilekonom från Handelshögskolan i Göteborg med inriktning på organisation och marknadsföring samt är examinerad från Flygvapnets officershögskola i Halmstad. Sedan 2006 har han …

Björn Forssén Läs mer »

Björn ForssénLäs mer »

Rulla till toppen