Om Mindit

Säljutveckling och säljutbildningar som gör skillnad!

Säljutveckling med Mikael Nylund på Mindit

Mindit utbildar säljare, key account managers, säljledare och försäljningschefer samt de i organisationen som behöver bli mer säljande som t.ex. tekniker, konsulter och projektledare.

Våra värderingar sammanfattar vi i PASSION, VÄRDE och ENKELHET. Vår passion ligger i att skapa resultat och i att ständigt utveckla våra kunder och oss själva. Vårt mål är att alltid addera ett stort värde och vi lägger en stor vikt vid att det alltid ska vara enkelt att ha med oss att göra – på alla plan. 

Vår vision är att utmana utbildningsbranschen. Hänga med oss på resan!

Våra värderingar

  • Passion
  • Värde
  • Enkelhet

Vi designar utbildningar som ger resultat

Think BIG – act small. Vi startade Mindit för att utmana oss själva och utbildningsbranschen. Vi finns till för individer, team & organisationer som vill framåt och göra bestående skillnad som märks & känns.

Vår vision är att utmana utbildningsbranschen med våra kunders bästa för ögonen. Vi tänker STORT och tror på inställningen att bli lite bättre varje dag. Det är vårt sätt att göra världen bättre. Organisation för organisation, människa för människa.

FAKTA OM MINDIT
  • Mindit grundades 1999
  • Företaget var fram till 2016 en del av utbildningsföretaget MGruppen – Svenska Managementgruppen
  • Vi har drygt 60 kontrakterade föreläsare och runt 10 kontrakterade och anställda utbildare
  • Vi utbildar globalt, har utbildare i samtliga nordiska länder och vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm
  • Sedan Mindit blev ett fristående bolag är det ett av branschens mest snabbväxande företag

Sälj- & marknadsteam

Våra värderingar sammanfattar vi i PASSION, VÄRDE och ENKELHET. Vår drivkraft är att skapa resultat och vi är passionerade för utveckling. Vårt mål är att det ska vara enkelt att ha med oss att göra, på alla plan. Vi vet att om vi adderar värde, kommer alla vara vinnare. När vi frågar våra kunder varför de arbetar med oss får vi ofta svaret – ERT ENGAGEMANG. Vår vision är att revolutionera utbildningsbranschen.

Hela sälj- & marknadsteamet »

AdobePhotoshopExpress 2021 11 17 19 25 000100

Utbildarteamet

Vi är oerhört stolta och tacksamma över att få arbeta med och erbjuda dig de absolut främsta utbildarna inom området säljutveckling. Vi är väldigt noggranna med vilka vi väljer att arbeta med eftersom vi vet att utbildaren i mångt och mycket är avgörande för upplevelsen och i slutändan det resultat ni får av insatsen.

Samtliga av våra utbildare har lång egen erfarenhet av försäljning, säljledning och att utbilda. Det gör att du kommer att få en skicklig pedagog som verkligen förstår er verklighet.

Vi får ofta höra att utbildarna utmärker sig genom sitt stora engagemang och fokus på att skapa bestående resultat hos våra kunder.

Alla utbildare »

Vår utbildningsmetodik

Vi arbetar med verklighetsnära utbildning där vi varvar teorier, träning, diskussion och reflektion. Tillsammans med er tar vi fram och dokumenterar ett ”best practice”-arbetssätt genom hela säljprocessen. Det kan till exempel handla om att ta fram ett värdefullt batteri med frågor och argument eller om att dokumentera hur man effektivt hanterar just era invändningar. Allt med syfte att stötta dig och gruppen i att omsätta det ni lärt er till er specifika verksamhet och vardag.

Läs mer »

Vad våra kunder säger om oss på reco.se

Säljutveckling och utbildningar som ger resultat

80 % av alla utbildningsinsatser är bortkastade pengar

I stort sett alla vi träffar vill utveckla och utbilda sin personal, men upplever en utmaning i ovissheten om vad insatsen ger tillbaka. För även om du inte känner till forskningen om att 80 % av alla utbildningsköp är bortkastade pengar utifrån ett ROI-perspektiv, så vet du säkert hur svårt det är att omsätta inspiration och kunskap till handling – att faktiskt göra det där fantastiska vi lärt oss. Många väljer att ignorera fakta, men det gör inte att dessa slutar existera. Vi omfamnar istället fakta för att säkerställa att våra kunder tillhör de 20 % som faktiskt får resultat av sina investeringar.

Vill du veta hur? Kontakta oss gärna.

Har du någon speciell fundering?

Vår specialitet är vår förmåga att sätta oss in i just din verksamhet och era mål och utmaningar. Allt för att kunna hjälpa dig att inspirera, utbilda och utmana ditt team att lyckas med sin säljutveckling.

Samtal02 still mikael 02

CSR

Mindit stödjer det viktiga arbetet att motverka droger.

Droger krossar drömmar, relationer, familjer och liv. Ungdomar är idag mer utsatta än någonsin och drogerna smiter in i alla samhällsskikt och sammanhang. Att informera unga om drogernas baksida på deras eget språk är ett mycket effektivt sätt att inspirera till en drogfri livsstil. Organisationen I SAY NO DRUGS besöker skolor över hela landet och påverkar unga i rätt riktning.

Besök I SAY NO DRUGS och DROGINFORMATION.NU

Ladda ned vår app INSIKT gratis och lyssna på Alex och hans resa från ett liv i droger till ett liv med mening och mål. Ladda ned appen på App Store eller Google Play. Lösenordet är: Droginfo.

Arbeta hos Mindit

Vi startade Mindit för att utmana oss själva och utbildningsbranschen. Vi finns till för individer, team & organisationer som vill framåt och göra bestående skillnad som märks & känns.

Young spirit and senior mind. Vi är team med erfarna personer med visionen om att revolutionera utbildningsbranschen, med våra kunders bästa för ögonen.

Vill du också hjälpa våra kunder utbildning och säljutveckling?

Läs mer och kontakta oss »

Rulla till toppen