Utbildarteamet

Vi är oerhört stolta och tacksamma över att få arbeta med och erbjuda dig de absolut främsta utbildarna inom området säljutveckling. Vi är väldigt noggranna med vilka vi väljer att arbeta med eftersom vi vet att utbildaren i mångt och mycket är avgörande för upplevelsen och i slutändan det resultat ni får av insatsen. Samtliga av våra utbildare har lång egen erfarenhet av försäljning, säljledning och att utbilda. Det gör att du kommer att få en skicklig pedagog som verkligen förstår er verklighet.

Porträtt på Maritha Holmberg - utbildare inom försäljning och ledarskap på Mindit

Utbildare

UTVECKLING AV BÅDE MÄNNISKOR OCH FÖRETAG är det som driver Maritha i hennes roll som utbildare. Med 30 års erfarenhet av försäljning har hon även …

Maritha Holmberg Läs mer »

MARTIN KRONA featured scaled 1

Utbildare

Martin brinner för entreprenörskapet och för att utveckla individer och organisationer. Att få individer att utmana sig själva och ändra sina invanda beteenden är ett av flera sätt Martin skapar resultat på.

Camilla Mattsson featured 1

Utbildare

Det är svårt att inte fastna för Camilla då hon sprider en positiv energi, har ett stort hjärta och ett genuint intresse för alla hon möter. Camilla har mycket goda erfarenhet från både sälj- och säljchefsrollen från olika branscher och företag.

Amelie featured

Utbildare

Nyfikenhet, engagemang och målfokus är tre ord som kännetecknar Amelie vilket lett till att hon framgångsrikt arbetat som KAM, Försäljningschef och Vice VD. Lever efter mottot ”inget är så bra att det inte kan bli bättre”.

utbildare featured ola 1

Utbildare

Vissa organisationer och individer blomstrar under förändring och upplevd stress, medan andra organisationer nästan går under. Ola visar hur du som individ, chef eller medarbetare kan bli mer motiverad och inspirerad istället för att fastna i stress, ineffektivitet och konflikter.

Mikael Nylund 1

Utbildare

Mikaels erfarenhet från försäljning i kombination med hans pedagogiska kompetens som säljtränare, coach, mental tränare och samtalsterapeut, gör honom både trovärdig och relevant vilket är en god plattform för lärande och bestående resultat

Anders S5 01

Utbildare

Anders är en av våra mest erfarna och uppskattade tränare med mer än 18 års nationell och internationell erfarenhet av att utveckla ledningsgrupper, säljchefer och …

Anders Mohlin Läs mer »

utbildare featured marinette 3 1

Utbildare

Vilja att utvecklas och skapa resultat har varit en stark drivkraft hos Marinette under hela livet vilket också präglat hennes karriär. Via roller som säljare, försäljningschef och VD har hon personligen jobbat aktivt med sälj och säljutvecklingsfrågor.

utbildare featured anette 1

Utbildare

Att skapa dialog kring utveckling och öka medvetenheten är Anettes fokus. Hennes styrka ligger i att få deltagarna att se nya perspektiv, vilket bidrar till individers och verksamheters förflyttning mot en ökad affärs- och kundorientering.

Bjorn von Hofsten featured

Utbildare

För Björn är idrott och resultatfokus en viktig del av vardagen. Med försäljning i generna och fostrad som säljare på Xerox under 7 år arbetade Björn de följande 20 åren i internationella och nationella ledarskapsroller i olika säljorganisationer.

utbildare featured bengt 1

Utbildare

Bengt har 30 års erfarenhet av framgångsrika affärer och 15 år ledarerfarenhet inom bl.a. Poolia och High Performance Solutions. Han har en MBA från Washington State University och kan genomföra sina framföranden på engelska med samma tempo och energi.

utbildare featured lena 2 1

Utbildare

Med sin 15 år som chef och ledare har Lena en gedigen erfarenhet av försäljning och affärsutveckling. Hon arbetar långsiktigt och samarbetar nära sina kunder för att hitta de bästa utvecklingsmetoderna för respektive organisation.

utbildare featured anna olsson 1

Utbildare

Redan när hon utbildade sig till ingenjör visste Anna att det var människor mer än maskiner hon ville arbeta med. Uppväxten i Östafrika ledde till insikten om att det går att göra självklara saker på många olika sätt, och att människor och kultur är nyckeln till förändring.

utbildare featured paal 1

Utbildare

Paal har jobbat med utbildningar och föreläsningar inom försäljning, kundservice och motivation sedan början av 80-talet. Han är ursprungligen norrman och på Irland byggde han upp utbildningsföretaget Sales Dynamic Institute för att sedan etablera sig i Sverige.

Bild på Marie Wijkander som utbildare inom försäljning för Mindit som konsult

Utbildare

Marie brinner för att ta försäljning och kundrelationer till nästa nivå, det finns alltid potential! Kommunikation, säljteknik, målstyrning och självinsikt är centrala ingredienser. Att öka …

Marie Wijkander Läs mer »

Scroll to Top