Utbildarteamet

Vi är oerhört stolta och tacksamma över att få arbeta med och erbjuda dig de absolut främsta utbildarna inom området säljutveckling. Vi är väldigt noggranna med vilka vi väljer att arbeta med eftersom vi vet att utbildaren i mångt och mycket är avgörande för upplevelsen och i slutändan det resultat ni får av insatsen. Samtliga av våra utbildare har lång egen erfarenhet av försäljning, säljledning och att utbilda. Det gör att du kommer att få en skicklig pedagog som verkligen förstår er verklighet.

Ronny Andersson utbildare

Ronny Andersson

Som konsult inom försäljning och ledarskap, retorik, samt Social Content Selling både utbildar och coachar Ronny säljare och ledare som vill ha stöd och vägledning. Han tar även uppdrag som mentor.

Ronny Andersson Läs mer »

Utbildare

Karl Johan Lantz utbildare

Karl Johan Lantz

Karl-Johan har över 30 års erfarenhet av försäljning, säljledning och affärsutveckling, både nationellt och internationellt. Han är en visionär, rak, närvarande och prestigelös person med stark social kompetens och med gedigen erfarenhet av att utveckla affärer inom B2B på såväl strategisk som operationell nivå.

Karl Johan Lantz Läs mer »

Utbildare

Porträtt på Maritha Holmberg - utbildare inom försäljning och ledarskap på Mindit

Maritha Holmberg

Maritha har coachat ledare och säljare på samtliga nivåer och är specialiserad inom försäljning, ledarskapsutveckling, talent management, team-effektivitet och medarbetarengagemang.

Maritha Holmberg Läs mer »

Utbildare

Camilla Mattsson featured 1

Camilla Mattsson

Det är svårt att inte fastna för Camilla då hon sprider en positiv energi, har ett stort hjärta och ett genuint intresse för alla hon möter. Camilla har mycket goda erfarenhet från både sälj- och säljchefsrollen från olika branscher och företag.

Camilla Mattsson Läs mer »

Utbildare

Amelie featured

Amelie Lagerkvist

Nyfikenhet, engagemang och målfokus är tre ord som kännetecknar Amelie vilket lett till att hon framgångsrikt arbetat som KAM, Försäljningschef och Vice VD. Lever efter mottot ”inget är så bra att det inte kan bli bättre”.

Amelie Lagerkvist Läs mer »

Utbildare

utbildare featured ola 1

Ola Wallström

Vissa organisationer och individer blomstrar under förändring och upplevd stress, medan andra organisationer nästan går under. Ola visar hur du som individ, chef eller medarbetare kan bli mer motiverad och inspirerad istället för att fastna i stress, ineffektivitet och konflikter.

Ola Wallström Läs mer »

Utbildare

Mikael featured

Mikael Nylund

Mikaels erfarenhet från försäljning i kombination med hans pedagogiska kompetens som säljtränare, coach, mental tränare och samtalsterapeut, gör honom både trovärdig och relevant vilket är en god plattform för lärande och bestående resultat

Mikael Nylund Läs mer »

Utbildare

utbildare featured marinette 3 1

Marinette Patriksson

Vilja att utvecklas och skapa resultat har varit en stark drivkraft hos Marinette under hela livet vilket också präglat hennes karriär. Via roller som säljare, försäljningschef och VD har hon personligen jobbat aktivt med sälj och säljutvecklingsfrågor.

Marinette Patriksson Läs mer »

Utbildare

Bjorn von Hofsten featured

Björn von Hofsten

För Björn är idrott och resultatfokus en viktig del av vardagen. Med försäljning i generna och fostrad som säljare på Xerox under 7 år arbetade Björn de följande 20 åren i internationella och nationella ledarskapsroller i olika säljorganisationer.

Björn von Hofsten Läs mer »

Utbildare

utbildare featured karin klerfelt 2 1

Karin Klerfelt

Karin Klerfelt är en erfaren föreläsare och utbildare inom hela affärsprocessen. Hon är expert på säljande argumentation, förhandling och prisstrategi. Hon har hjälpt 1000-tals chefer och medarbetare att bli bättre affärsmän/ kvinnor och öka intäkterna för sina företag.

Karin Klerfelt Läs mer »

Utbildare

utbildare featured anna olsson 1

Anna Olsson

Redan när hon utbildade sig till ingenjör visste Anna att det var människor mer än maskiner hon ville arbeta med. Uppväxten i Östafrika ledde till insikten om att det går att göra självklara saker på många olika sätt, och att människor och kultur är nyckeln till förändring.

Anna Olsson Läs mer »

Utbildare

utbildare featured paal 1

Paal Evjenth

Paal har jobbat med utbildningar och föreläsningar inom försäljning, kundservice och motivation sedan början av 80-talet. Han är ursprungligen norrman och på Irland byggde han upp utbildningsföretaget Sales Dynamic Institute för att sedan etablera sig i Sverige.

Paal Evjenth Läs mer »

Utbildare

Marie Algotsson Skogh web 700x700 1

Marie Algotsson Skogh

Marie brinner för att utveckla individer och organisationer att bli mer medvetna om sig själva och sina styrkor för att nå sina mål och få

Marie Algotsson Skogh Läs mer »

Utbildare

Henrik pettersson featured

Henrik Pettersson

Utöver att vara en flitigt anlitad utbildningskonsult har Henrik erfarenheter från drygt tjugo års coaching och hantering av förändringsprocesser samt är författare till boken Programmera

Henrik Pettersson Läs mer »

Utbildare

Bengt Carlsson web 700x700 1

Bengt Carlson

Bengt bor och arbetar i Stockholm men delar sin tid med arbete och friluftsliv på sitt landställe i Hälsingland. Att arbeta med försäljning har varit

Bengt Carlson Läs mer »

Utbildare

Bjorn Forssen web

Björn Forssén

Björn är Civilekonom från Handelshögskolan i Göteborg med inriktning på organisation och marknadsföring samt är examinerad från Flygvapnets officershögskola i Halmstad. Sedan 2006 har han

Björn Forssén Läs mer »

Utbildare

Rulla till toppen