Utbildarteamet

Vi är oerhört stolta och tacksamma över att få arbeta med och erbjuda dig de absolut främsta utbildarna inom området säljutveckling. Vi är väldigt noggranna med vilka vi väljer att arbeta med eftersom vi vet att utbildaren i mångt och mycket är avgörande för upplevelsen och i slutändan det resultat ni får av insatsen. Samtliga av våra utbildare har lång egen erfarenhet av försäljning, säljledning och att utbilda. Det gör att du kommer att få en skicklig pedagog som verkligen förstår er verklighet.

Porträtt på Maritha Holmberg - utbildare inom försäljning och ledarskap på Mindit

Utbildare

Maritha har coachat ledare och säljare på samtliga nivåer och är specialiserad inom försäljning, ledarskapsutveckling, talent management, team-effektivitet och medarbetarengagemang.

MARTIN KRONA featured scaled 1

Utbildare

Martin brinner för entreprenörskapet och för att utveckla individer och organisationer. Att få individer att utmana sig själva och ändra sina invanda beteenden är ett av flera sätt Martin skapar resultat på.

Camilla Mattsson featured 1

Utbildare

Det är svårt att inte fastna för Camilla då hon sprider en positiv energi, har ett stort hjärta och ett genuint intresse för alla hon möter. Camilla har mycket goda erfarenhet från både sälj- och säljchefsrollen från olika branscher och företag.

Amelie featured

Utbildare

Nyfikenhet, engagemang och målfokus är tre ord som kännetecknar Amelie vilket lett till att hon framgångsrikt arbetat som KAM, Försäljningschef och Vice VD. Lever efter mottot ”inget är så bra att det inte kan bli bättre”.

utbildare featured ola 1

Utbildare

Vissa organisationer och individer blomstrar under förändring och upplevd stress, medan andra organisationer nästan går under. Ola visar hur du som individ, chef eller medarbetare kan bli mer motiverad och inspirerad istället för att fastna i stress, ineffektivitet och konflikter.

Mikael featured

Utbildare

Mikaels erfarenhet från försäljning i kombination med hans pedagogiska kompetens som säljtränare, coach, mental tränare och samtalsterapeut, gör honom både trovärdig och relevant vilket är en god plattform för lärande och bestående resultat

utbildare featured marinette 3 1

Utbildare

Vilja att utvecklas och skapa resultat har varit en stark drivkraft hos Marinette under hela livet vilket också präglat hennes karriär. Via roller som säljare, försäljningschef och VD har hon personligen jobbat aktivt med sälj och säljutvecklingsfrågor.

Bjorn von Hofsten featured

Utbildare

För Björn är idrott och resultatfokus en viktig del av vardagen. Med försäljning i generna och fostrad som säljare på Xerox under 7 år arbetade Björn de följande 20 åren i internationella och nationella ledarskapsroller i olika säljorganisationer.

utbildare featured karin klerfelt 2 1

Utbildare

Karin Klerfelt är en erfaren föreläsare och utbildare inom hela affärsprocessen. Hon är expert på säljande argumentation, förhandling och prisstrategi. Hon har hjälpt 1000-tals chefer och medarbetare att bli bättre affärsmän/ kvinnor och öka intäkterna för sina företag.

utbildare featured lena 2 1

Utbildare

Med sin 15 år som chef och ledare har Lena en gedigen erfarenhet av försäljning och affärsutveckling. Hon arbetar långsiktigt och samarbetar nära sina kunder för att hitta de bästa utvecklingsmetoderna för respektive organisation.

utbildare featured anna olsson 1

Utbildare

Redan när hon utbildade sig till ingenjör visste Anna att det var människor mer än maskiner hon ville arbeta med. Uppväxten i Östafrika ledde till insikten om att det går att göra självklara saker på många olika sätt, och att människor och kultur är nyckeln till förändring.

utbildare featured paal 1

Utbildare

Paal har jobbat med utbildningar och föreläsningar inom försäljning, kundservice och motivation sedan början av 80-talet. Han är ursprungligen norrman och på Irland byggde han upp utbildningsföretaget Sales Dynamic Institute för att sedan etablera sig i Sverige.

Marie Algotsson Skogh web 700x700 1

Utbildare

Marie brinner för att utveckla individer och organisationer att bli mer medvetna om sig själva och sina styrkor för att nå sina mål och få …

Marie Algotsson Skogh Läs mer »

Henrik pettersson featured

Utbildare

Utöver att vara en flitigt anlitad utbildningskonsult har Henrik erfarenheter från drygt tjugo års coaching och hantering av förändringsprocesser samt är författare till boken Programmera …

Henrik Pettersson Läs mer »

Bengt Carlsson web 700x700 1

Utbildare

Bengt bor och arbetar i Stockholm men delar sin tid med arbete och friluftsliv på sitt landställe i Hälsingland. Att arbeta med försäljning har varit …

Bengt Carlson Läs mer »

Bjorn Forssen web

Utbildare

Björn är Civilekonom från Handelshögskolan i Göteborg med inriktning på organisation och marknadsföring samt är examinerad från Flygvapnets officershögskola i Halmstad. Sedan 2006 har han …

Björn Forssén Läs mer »

Rulla till toppen