Christer Ackerman

MEDARBETARSKAP

Christer Ackerman brinner för att utveckla det aktiva medarbetarskapet. Redan i början av 90-talet, innan ordet medarbetarskap knappast var uppfunnet, började Christer engagera sig i medarbetarens roll. En roll som kännetecknas av ett starkt engagemang, delaktighet och ett ökat personligt ansvarstagande. Christers bakgrund är affärsjurist, driftsdirektör inom SAS-koncernen, direktör inom staten samt chef för kriminalvårdsmyndigheten Stockholm Söder. Som författare skriver han böcker om medarbetarskap och samspel på arbetsplatsen.

I föreläsningen MEDARBETARSKAP tar Christer oss på en resa genom medarbetarskapets många dimensioner. Är det viktigt att förstå vem man är för att kunna ta ansvar? Hur hänger fantasi, kreativitet och empati ihop med eget ansvar? På vilket sätt är mod förknippat med medarbetarskap? Hur vill chefer att medarbetaren ska vara? Dessa frågor m fl utvecklar Christer på ett personligt och engagerande sätt.

Fler föreläsningar om MEDARBETARSKAP
Fler föreläsningar om SJÄLVLEDARSKAP

TILLBAKA

Så här fungerar det.

Appen INSIKT laddas ned gratis på App Store och Google Play. Där har du tillgång till samtliga föreläsningar i korta versioner om 2 – 5 minuter. Vill du ge dig själv och ditt team tillgång till föreläsningarna i full längd versioner som är 30 till 50 minuter? Kontakta oss för offert här.

Så här fungerar det

1. Ni får en offert baserad på antal användare.

2. Vid beställning får ni ett lösenord för access.

3. Samtliga laddar ned appen gratis och loggar in.

4. Alla har nu access till samtliga befintliga och nya

föreläsningar.

5. Tillgång till uppföljningsmaterial (se pdf till vänster)

6. Omedelbaruppsägning

Läs vad andra kunder tycker

”Unionen Chef tillför chefsmedlemmarna högkvalitativa föreläsningar när och var de än befinner sig genom att vi i samarbete med Mindit ständigt tillför nya poddar på vår chefsblogg. Med ledarskapspoddar tillför vi en ny del i medlemsförmånerna för chefer och ökar intresset för att besöka vår blogg och göra den till en arena för kunskapshöjning.” Vi är mycket nöjda! Robert Boronkay, Unionen Chef

”För att skapa verklig förändring krävs kontinuitet. Konceptet och metodiken med regelbundna digitala föreläsningar som Mindit erbjuder svarar mot det behovet. Teamet utvecklas i takt med de nya perspektiven och verktygen i föreläsningarna.” Henrik Holmgren, Marknadsdirektör Strålfors Identification Solutions

Få tips på uppföljning och ladda ned pdf med coachande frågor

Tips på hur du följer upp för bästa resultat

Ladda ner PDF

Tips på coachande frågor

Ladda ner PDF

Provlyssna

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.